Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
8888
Players nickname
Darko Haze
Suspect ID
30748
Date of violation
Nov 10, 2022
Time of violation
oko 00:00
Proofs
https://youtu.be/BOqUTc1cCls

Darko Hazze

Player
Player
Doslovno lik konstantno ubija sam protiv svih nas pobio je vise od 5 ljudi
Volleo bih da se proveri ovaj lik sumnjiv je jako

Lepii Goga

Player
Player
Bratic nemoj da mi se nerviras dosta je bilo tebe i tvojih sranja svaki dan ovo radis dolazis i ubijas ceo fam sam ne znam kako je to moguce a da nemas cheat
Hahahaha ja nisam taj felix xd ali ako vas pobio kad svi imate ovu tačku na ekran baš mi drago i ta tačka mu dodje kao neki čit xdd i ovaj redux šta je to kako ti igrica izgleda ja bi sve to zabranio pa da vidimo ko ima skill za pucanje a ko ne realno

Darko Hazze

Player
Player
Hahahaha ja nisam taj felix xd ali ako vas pobio kad svi imate ovu tačku na ekran baš mi drago i ta tačka mu dodje kao neki čit xdd i ovaj redux šta je to kako ti igrica izgleda ja bi sve to zabranio pa da vidimo ko ima skill za pucanje a ko ne realno
Imacu samo jedno pitanje KO SI TI DA ODLUCUJES STA SME A STA NE I DA PRICAS STA BI TREBALO DA BUDE CHEAT A STA NE.
Nemoj da upadas u odgovore ako nisi njihov a kapiram da jesi jer ne bi sad ovde pisao da nisi

Darko Hazze

Player
Player
Kakav cit promasio si pola sanzera u njega xD i jos 6.15 mozes da reportas svoje ljude i sebe xD
Nemoj da se nerviras GodKAMPERU nikakav 6.15 kad lik dolazi konstantno na nasu kucu i trazi da bude mrtav druga stvar prvi je dosao da puca tako da zacepi ta GODKAMPERSKA usta da ti ja nebi zacepio.
Bolje idi u arenu treniraj malo.

Ray Gold

Player
Player
darko pusti ih vidis da su ocajni vise ne znaju sta bi sa sobom.. sad pokazuju prava lica i tko su al to se znalo odavno.. tako da nemas potrebe trosit svoje vrjeme da gledas njihove komentare .. admin ce da rjesi ovo a ti se opusti i pusti njih neka cvile i dalje ko male svinje

Alex Ackerman

𝐿𝑜𝓃𝑒𝓁𝓎 𝒫𝑒𝓇𝓈𝑜𝓃.
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Igrac nije duzan imati pov iz ove IC situacije.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom