Doslovno lik konstantno ubija sam protiv svih nas pobio je vise od 5 ljudi
Volleo bih da se proveri ovaj lik sumnjiv je jako
Volleo bih da se proveri ovaj lik sumnjiv je jako
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!To svi koristeA ova tačka na sred ekrana dozvoljena a xdd
Hahahaha dobri ste xddTo svi koriste
Bratic nemoj da mi se nerviras dosta je bilo tebe i tvojih sranja svaki dan ovo radis dolazis i ubijas ceo fam sam ne znam kako je to moguce a da nemas cheatHahahaha dobri ste xdd
Hahahaha ja nisam taj felix xd ali ako vas pobio kad svi imate ovu tačku na ekran baš mi drago i ta tačka mu dodje kao neki čit xdd i ovaj redux šta je to kako ti igrica izgleda ja bi sve to zabranio pa da vidimo ko ima skill za pucanje a ko ne realnoBratic nemoj da mi se nerviras dosta je bilo tebe i tvojih sranja svaki dan ovo radis dolazis i ubijas ceo fam sam ne znam kako je to moguce a da nemas cheat
Imacu samo jedno pitanje KO SI TI DA ODLUCUJES STA SME A STA NE I DA PRICAS STA BI TREBALO DA BUDE CHEAT A STA NE.Hahahaha ja nisam taj felix xd ali ako vas pobio kad svi imate ovu tačku na ekran baš mi drago i ta tačka mu dodje kao neki čit xdd i ovaj redux šta je to kako ti igrica izgleda ja bi sve to zabranio pa da vidimo ko ima skill za pucanje a ko ne realno
Nemoj da se nerviras GodKAMPERU nikakav 6.15 kad lik dolazi konstantno na nasu kucu i trazi da bude mrtav druga stvar prvi je dosao da puca tako da zacepi ta GODKAMPERSKA usta da ti ja nebi zacepio.Kakav cit promasio si pola sanzera u njega xD i jos 6.15 mozes da reportas svoje ljude i sebe xD
Ko si ti da ti odlucujes nek ja nemam ruke bar ne citujem druga stvar vidimo mi na eventima ko ima ruuke a ko nema sreca pa ih mi nemamo a svaki event nasNakon pregleda dokaza odlucio sam odbiti ovu zalbu.
- nemas ruke.