isao po slatkise sto sto bundeva pada sa neba i covjek me ubije bez ikakvog razloga..
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kako mislite format ? kako da se cuje moj glas ako nisam ni pricao i inace ne cujem svoj glas , a kanal na yt neam nego samo pov replay bio je i vas kolega visa sila tamo ..Prije nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe
Ispravite format zalbe Okacite vas dokaz na youtube, takodje na video se mora vas glas cuti Imate rok 6h
Brt pise desno dok drzis mikrofon pricao si....kako mislite format ? kako da se cuje moj glas ako nisam ni pricao i inace ne cujem svoj glas , a kanal na yt neam nego samo pov replay bio je i vas kolega visa sila tamo ..
mozda da nisam se odma sjetio sta je bilo... pitao ga dje pada bundeva on pokazao prema gore i ispucao me a za glas nije problem samo kazite kako da ukljucim to da se cuje..Brt pise desno dok drzis mikrofon pricao si....
Btw ova zalba ti nece biti prihvacenamozda da nisam se odma sjetio sta je bilo... pitao ga dje pada bundeva on pokazao prema gore i ispucao me a za glas nije problem samo kazite kako da ukljucim to da se cuje..