Postovana administracijo molim vas za sankciju vec jednom nad ovim adminom jer ovo je nenormalno sta on radi ovo nije prvi put.
Gledajte ovaj video
ovdje je rijec o talackoj situaciji gdje smo ja i kolega Pero uhapsili 2 lica " znaci u autu smo se nalazili ja i kolega " a 2 lica koja smo lisili slobode.Uputili smo se zatvoru vozili smo regularno " cestom " lica u crvenom automobilu znaci vozac i jos 2 lica prolaze pored nas govore stani stani mi naravno nezelimo stati jer je to ispred zatvora 100m a mi vozimo 2 lica koja moramo u roku 25min upisati kazne i uhapsiti ih.Oni ovde rade P.G voze puni gas preko kamenja da nas sustignu.Prvo oni nemaju pravo da nas zaustave 1 vozac i 2 putnika u automobilu moralo ih je biti 2 automobila i 9 osoba da nas 2 policajca zaustave a mi smo u toku privodjenja do zatvora.Smatram da je vrijeme vec jednom da se kazni admin Luka AlCapone jer ovo nije prvi put da ovo radi takodje sto netrazi pov od 5min da se vidi da su bjezali sa talacke i vratili se a ovima komunikacija oduzeta i to je cak kazna M.G ?????? kako su znali gdje smo ? I ko ce meni nadoknaditi 180min u zatvoru vec 2gi put bez posebnog razloga i cak sam dobio upozorenje 7 dana !!!! smatram da stvarno nema potrebe za ovakim blamiranjem i nepravdom toliko! Hvala i pozdrav
Gledajte ovaj video