Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
31107
Players nickname
Jackal Benassi
Administrators nickname
Luka AlCappone
Date
Nov 11, 2022
Time
17:00-18:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=iMzTX07IKyA

JackalBenassi

Player
Player
Postovana administracijo molim vas za sankciju vec jednom nad ovim adminom jer ovo je nenormalno sta on radi ovo nije prvi put.
Gledajte ovaj video
ovdje je rijec o talackoj situaciji gdje smo ja i kolega Pero uhapsili 2 lica " znaci u autu smo se nalazili ja i kolega " a 2 lica koja smo lisili slobode.Uputili smo se zatvoru vozili smo regularno " cestom " lica u crvenom automobilu znaci vozac i jos 2 lica prolaze pored nas govore stani stani mi naravno nezelimo stati jer je to ispred zatvora 100m a mi vozimo 2 lica koja moramo u roku 25min upisati kazne i uhapsiti ih.Oni ovde rade P.G voze puni gas preko kamenja da nas sustignu.Prvo oni nemaju pravo da nas zaustave 1 vozac i 2 putnika u automobilu moralo ih je biti 2 automobila i 9 osoba da nas 2 policajca zaustave a mi smo u toku privodjenja do zatvora.Smatram da je vrijeme vec jednom da se kazni admin Luka AlCapone jer ovo nije prvi put da ovo radi takodje sto netrazi pov od 5min da se vidi da su bjezali sa talacke i vratili se a ovima komunikacija oduzeta i to je cak kazna M.G ?????? kako su znali gdje smo ? I ko ce meni nadoknaditi 180min u zatvoru vec 2gi put bez posebnog razloga i cak sam dobio upozorenje 7 dana !!!! smatram da stvarno nema potrebe za ovakim blamiranjem i nepravdom toliko! Hvala i pozdrav

Alomalaaa

Player
Player
Po ovome sto je luka prihvatio to znaci da ja kao policajac mogu da stanem preko puta black makreta i da zaustavljam i ko ne stane a ode pored bm ja njega mogu da kacim jer ja tamo ne smem? Da ih je bilo 9 u 2 auta onda je morao da stane ovako samo svirnes i produzis dalje niko ovde nije bezao.

JackalBenassi

Player
Player
Pa ovde je on nji morao kazniti za M.G i P.G a ja i kolega sto smo privodili ovu 2 lica nismo morali da im stanemo i ovo nije prvi put da Luka admin tako to radi.
JA TRAZIM ZA 180 MIN ZATVORA LICNO OD LUKE NA MOJ RACUN 31107 - 1 MILION DOLLARA ZNAK IZVINJENA !!!!
TRAZIM DA SE SAKE KOJI JE POSTAVIO ZALBU KAZNI ZA M.G I P.G TAKODJE I 2 LICA SA NJIM U AUTOMOBILU

Status
Not open for further replies.
Top Bottom