Post gdje su prijavljeni od strane mene takoder su vec par puta prijavljeni od strane mojih ljudi..
Već su prijavljivani za ovo ali konstantno dolaze da RDM rade voze se po nasem fam dvoristu baitaju pucaju kako im se hoce.. sad su 3 clana guerilla familije.
POV od radnije nemam jer sam stajao da popravim panele i oni su se samo pojavili i u tom trenutku sam upalio snimanje
Zamoljavam administraciju da rjesi ove debile jer narusavaju svaki vid RP igre na ovom serveru
Approved - G.P. 6.15 | ID: 32069, 30859
Neciji twink ACC vjerovatno od ljudi iz Goodfather familije... To govorim jer vec imamo prikupljene dokaze od dvojice gdje im se cuje glas i nasli smo povezanost izmedu njih i goodfather familije... kad prikupimo dovoljno dokaza sve ce bit dostavljeno višem adminu.. i dolaze povremeno u dvoriste...
gta5grand.com
Već su prijavljivani za ovo ali konstantno dolaze da RDM rade voze se po nasem fam dvoristu baitaju pucaju kako im se hoce.. sad su 3 clana guerilla familije.
POV od radnije nemam jer sam stajao da popravim panele i oni su se samo pojavili i u tom trenutku sam upalio snimanje
Zamoljavam administraciju da rjesi ove debile jer narusavaju svaki vid RP igre na ovom serveru
Last edited: