Setao sam pored kuce te su me 3 lika pokusali robati van geta.Sve se vidi u pov-u.
P Pinki Mucibabicch Player Player Joined Oct 4, 2022 Messages 67 Nov 12, 2022 #1 Setao sam pored kuce te su me 3 lika pokusali robati van geta.Sve se vidi u pov-u.
A Alvaroo Serinkoov Player Player Joined Nov 4, 2022 Messages 16 Nov 12, 2022 #2 NNismo te mi išli robat već smo ti rekli ako još jedanput probaš rokat na našu fem da te sljedeći put nećemo dići
NNismo te mi išli robat već smo ti rekli ako još jedanput probaš rokat na našu fem da te sljedeći put nećemo dići
Aldin Verstappen Senior Administrator Senior Administrator Joined Oct 6, 2021 Messages 4,965 Nov 12, 2022 #3 Nakon pregleda dokaza odlucio sam Odbiti ovu zalbu. 1.8 Dopušteno je pljačkati/otimati ljude samo u getu ili izvan grada | Nisu vas ni oteli ni pljackali na prilozenom POV-U
Nakon pregleda dokaza odlucio sam Odbiti ovu zalbu. 1.8 Dopušteno je pljačkati/otimati ljude samo u getu ili izvan grada | Nisu vas ni oteli ni pljackali na prilozenom POV-U