Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28295
Players nickname
Noa Markovic
Suspect ID
0000
Date of violation
Nov 11, 2022
Time of violation
22:24
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=p3vb5Rz13CI

MimoTheCat

Player
Player
znas da je to zabranjeno 4.1 Igrači ne smiju imati nikakvu vrstu softvera koji daje bilo kakvu prednost. (Onemogućavanje djelovanja droge, hakova, botova itd.) Ban 60 dana
Nije to nikakav software, to je sistem oznacavanja koji je nedavno dodan na grandu... Imas u postavkama da oznacujes protivnike

Ray Gold

Player
Player
znas da je to zabranjeno 4.1 Igrači ne smiju imati nikakvu vrstu softvera koji daje bilo kakvu prednost. (Onemogućavanje djelovanja droge, hakova, botova itd.) Ban 60 dana
nemoj se sramotit prvo provjeri sta imas od mogucnosti na samom serveru jer to nije nikakav program nego skripta na serveru koja je dostupna svima... imaju je i organizacije

Spreaty

Make everyone know your name
Player
nemoj se sramotit prvo provjeri sta imas od mogucnosti na samom serveru jer to nije nikakav program nego skripta na serveru koja je dostupna svima... imaju je i organizacije
𝕾𝖕𝖗𝖊𝖆𝖙𝖞#5793 javi mi se pokazem ti POV + uspori video i vidjet ces da je double tap

kai.

Player
Player
Mnogo seres goldovac

Mixa Dior

Player
Player
daj se ne gubi i ko te je pitao??? Napisao sam da mi je jasno zasto se pojavljuje etiket. Molim lepo i nemoj mi tu proseravt hvala!

Ray Gold

Player
Player
daj se ne gubi i ko te je pitao??? Napisao sam da mi je jasno zasto se pojavljuje etiket. Molim lepo i nemoj mi tu proseravt hvala!
jedini ko se gubi tu si ti.. uz to se sramotis ja sam ti samo rekao da se uputis u ono sta ti je omoguceno na serveru a ne optuzivati nekoga za WH i nedozvoljeni software..

Mixa Dior

Player
Player
jedini ko se gubi tu si ti.. uz to se sramotis ja sam ti samo rekao da se uputis u ono sta ti je omoguceno na serveru a ne optuzivati nekoga za WH i nedozvoljeni softwar
Zamolio bih vas da naucite gramatiku, pa da mi se tek onda javite. Hvala lepo i laku noc!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom