Povucena zalba, rijeseno OOC!
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Mislis na ove krugove?nije li ovo na 00:21 neki wh ili nesto tako??
znas da je to zabranjeno 4.1 Igrači ne smiju imati nikakvu vrstu softvera koji daje bilo kakvu prednost. (Onemogućavanje djelovanja droge, hakova, botova itd.) Ban 60 danaMislis na ove krugove?
Nije to nikakav software, to je sistem oznacavanja koji je nedavno dodan na grandu... Imas u postavkama da oznacujes protivnikeznas da je to zabranjeno 4.1 Igrači ne smiju imati nikakvu vrstu softvera koji daje bilo kakvu prednost. (Onemogućavanje djelovanja droge, hakova, botova itd.) Ban 60 dana
Odaberes u postavkama na koje dugme zelis i kada ciljas stisnes to i on ti postavi kao ping, isprobaj...i kako to oznacavas hmm??
nemoj se sramotit prvo provjeri sta imas od mogucnosti na samom serveru jer to nije nikakav program nego skripta na serveru koja je dostupna svima... imaju je i organizacijeznas da je to zabranjeno 4.1 Igrači ne smiju imati nikakvu vrstu softvera koji daje bilo kakvu prednost. (Onemogućavanje djelovanja droge, hakova, botova itd.) Ban 60 dana
𝕾𝖕𝖗𝖊𝖆𝖙𝖞#5793 javi mi se pokazem ti POV + uspori video i vidjet ces da je double tapnemoj se sramotit prvo provjeri sta imas od mogucnosti na samom serveru jer to nije nikakav program nego skripta na serveru koja je dostupna svima... imaju je i organizacije
Mnogo seres goldovacnemoj se sramotit prvo provjeri sta imas od mogucnosti na samom serveru jer to nije nikakav program nego skripta na serveru koja je dostupna svima... imaju je i organizacije
Dobro je brt ne mora biti drama nakon svakog reporta... Sve ce se rijesiti, polako... Pokazati ce mi covjek POV i to je toMnogo seres goldovac
daj se ne gubi i ko te je pitao??? Napisao sam da mi je jasno zasto se pojavljuje etiket. Molim lepo i nemoj mi tu proseravt hvala!nemoj se sramotit prvo provjeri sta imas od mogucnosti na samom serveru jer to nije nikakav program nego skripta na serveru koja je dostupna svima... imaju je i organizacije
jedini ko se gubi tu si ti.. uz to se sramotis ja sam ti samo rekao da se uputis u ono sta ti je omoguceno na serveru a ne optuzivati nekoga za WH i nedozvoljeni software..daj se ne gubi i ko te je pitao??? Napisao sam da mi je jasno zasto se pojavljuje etiket. Molim lepo i nemoj mi tu proseravt hvala!
Zamolio bih vas da naucite gramatiku, pa da mi se tek onda javite. Hvala lepo i laku noc!jedini ko se gubi tu si ti.. uz to se sramotis ja sam ti samo rekao da se uputis u ono sta ti je omoguceno na serveru a ne optuzivati nekoga za WH i nedozvoljeni softwar