Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
22043
Players nickname
Darius_Maximus
Suspect ID
4210
Date of violation
Nov 13, 2022
Time of violation
03:55
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=iQnB-QfCfQ8&ab_channel=DarijanBossGaming

Darius Maximus

Player
Player
Sve se vidi na POV! Igrac ID:4210 prvo sto je krenuo da broji od 4 pa je ubrzao do 1 i nakon toga me ubio, nakon toga dolazi prica mi kako nemam ruke, zatim on bude ubijen i dolazi jos likova koji rade VDM na mom prijatelju..... Na kraju me je neko dovrzio i isti taj igrac ID:4210 u bolnici uradio NLR i rekao da treba da kupimo ruke i kako smo popadali kao kruske... Zeleo bih da se ovaj igrac kazni za sve sto je prekrsio na videu jer ovo se ne desava prvi put nego vec par dana... Hvala unapred!!!

Darius Maximus

Player
Player
Sto se tice brojanja mozda nisi cuo kada je rekao 5 zato sto si bio daleko od njega a njemu mozda smanjen krug na f12.
Moguce da je tako. Ja ga nisam cuo. Ako ima pov nek dokaze suprotno. A sta je sa tim sto mi broji stotinke a ne sekunde? A sta je sa tim kad smo pose toga u bolnicu bili. Posle smrti se lik seca svega? Kako to? A i onog njegovog prijatelja sto rama ljude kolima ce da okacimo na forum. Tako da ne brini te nista.

Darius Maximus

Player
Player
Aj da testiramo da ja tebe ubijem i da vidim jer se sećaš ja kažem da se sećaš
Aj da testiramo da ja tebe ubijem i da vidim jer se sećaš ja kažem da se sećaš
A da malo gledas svoja posla hmmm? Ako nesto prekrsim i imas pov toga okaci me slobodno, ne cu da se ljutim. Uostalom nisam ovde od juce da ne znam pravila servera. Hvala na razumevanju!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom