Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
3122
Players nickname
Nemanja Dinar
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
Nov 13, 2022
Time
15:15
Proofs
https://imgur.com/gallery/f1EqaMJ

Nemanja Swayze

on duty !
Player
Dobar dan , za mene i ne bas.Nazalost primio sam informaciju da sam perma banovan za G.P 1.1.Ne znam tocno o cemu se radi , ali mogu predpostaviti.Naime moj brat se ulogirao sa druge IP adrese dok sam ja bio na eksukruziji da mi obavi par stvari dok mene nema.Njega smatra zivotno povjerljivim jer je moja krv i ne bi nikome dao da mi ulazi na acc sem njega i to u ekstremnim situacijama.Naime je imao zadatke da dogovara neke poslove oko porodice ,skupi bombone i skupi GC i nista drugo.Situacija je bila vrlo hitna jer mi RL obaveza nije dozvoljavala da odradim to ja , ali eto opet ponavljam da clana RL porodice smatram dovoljno povjerljivim i mislim da je to i ljudski.Dugujem duboke isprike i shvacam da sam debelo pogrijesio i zbog toga se kajem.Igram od pocetka servera i svaki novi dan mi je novo iznanadjenje jer uzivam u svakom aspektu ovog servera i ne bih mogao zivjeti bez njega , mojim drugara na istom i cijelog projekta.Nikada nisam isao zlonamjerno pa tako i sada.Ne mogu zamisliti dan da ne provodim svoje slobodno vrijeme na ovakvoj kreaciji koja nije vidjenja od postojanja RP , napravili ste vi pa 10 mjesta prazno i zato sam day one tu i ne mislim otici.Molim vas da mi date drugu sansu da pokazem da vrijedim vase paznje.Lijep pozdrav !

Nemanja Swayze

on duty !
Player
Svjestan sam svoje greske , srdacno se zahvaljujem i neizmjerno sretan ucinili ste mi zivotnu uslugu , slazem se sa svim uvjetima .Ne mogu docekati trenutak da cu se opet spawnovati na mjesto izlaska, hvala vam do neba i nazad.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom