Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20229
Players nickname
Dejan Slash
Suspect ID
21825,12746,7382
Date of violation
Nov 14, 2022
Time of violation
15:33
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=_wkmFMwCnUs

Dejan Slash

Player
Player
U 0:51 vidi se kako 21825 pojasnjava administraciji kako da radi svoj posao pritom admin nije bio tu sa admin tagom vec je specao, u 1:03 mozete cuti kako 11746 govori ,,Ilija da li jos uvek speca admin" , u 1:32 7382 govori: ,, rekao je tefa da ce biti reseno''. Prijatno vece.

Peca

Player
Player
Resio vas Roki moj Pajdo, AHAHAHHAH, Dejane nisam znao da ces da padnes na ovaj nivo

Stefan IrOnIc

Player
Player
Kao prvo radis FearRP,de je doso admin i ti objasnio da to ne smes da radis i sam imas to u snimku,a administrator koji spectate ima history of questions de je dosao da spectata i zatvori neke ljude koji su radili FearRP kao ti,tako da,administrator ce razgledati ovu zalbu i resice sve to,hvala.

Dejan Slash

Player
Player
Resio vas Roki moj Pajdo, AHAHAHHAH, Dejane nisam znao da ces da padnes na ovaj nivo
Sto se tica vasih ljudi isto,skocio sam iz helija i zabio se u drvo i umro i oni su mene hteli da robaju a samo sam hteo da posetim svog drugara stevena.

Jevrozim Rieper

Player
Player
Kao prvo radis FearRP,de je doso admin i ti objasnio da to ne smes da radis i sam imas to u snimku,a administrator koji spectate ima history of questions de je dosao da spectata i zatvori neke ljude koji su radili FearRP kao ti,tako da,administrator ce razgledati ovu zalbu i resice sve to,hvala.
Tako tako vadi se iz govana radili ste mg i tacka nemoj da places sad majmunko celavi.

Dejan Slash

Player
Player
nije fear rp zato sto sam ja ispunio vase uslove dok sam imao gunove na glavi nakon sto sam otisao na ,,cestu" nije bilo pusaka i samo sam otisao dole

Clara DeYemming

Player
Player
PA DOBIO JE KAZNU ZA FEARP JESI BOLESTAN

Status
Not open for further replies.
Top Bottom