Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
1143
Players nickname
Alci Joestar
Suspect ID
19862 18353
Date of violation
Nov 15, 2022
Time of violation
6:59
Proofs
https://youtu.be/Zw17jWVQ2JA

Alci

Babo
Player
Nije mi se snimio zvuk od mog mica uglavnom rekao sam dobro idem idem nemoj pucat gde je njega boleo kurac al dbr ako se zbog toga ne racuna zalba nek barem dobije ovaj za car ram a i svakako su poceli pucat i udarat na 3 nije ni do 5 izbrojao a ja metak pukao nisam

Teraz Kage

Player
Player
Zamolio bi admina da zatrazi da posalje video sa zvukom, sobzirom da je provociro. Takodje zelim da ukazem na jos jednu stvar a to je da kada si umreo nije ti bilo sivo tako da ovo ti je self report ilegalni redux

Amback Gambino

Nikad nikom nisam rek'o da te nikad nisam ček'o
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Molimo priložite dokaz (POV) sa snimljenim vašim glasom

Čeka se odgovor ID-a 1143.
Imate 12 sati da odgovorite​

Darius Maximus

Player
Player
Nije mi se snimio zvuk od mog mica uglavnom rekao sam dobro idem idem nemoj pucat gde je njega boleo kurac al dbr ako se zbog toga ne racuna zalba nek barem dobije ovaj za car ram a i svakako su poceli pucat i udarat na 3 nije ni do 5 izbrojao a ja metak pukao nisam

kaze lik "4,3...." od kad to se broji od 4? hmm? da nije od 5?

Alci

Babo
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Molimo priložite dokaz (POV) sa snimljenim vašim glasom

Čeka se odgovor ID-a 1143.
Imate 12 sati da odgovorite​
nemam dokaz za to nema veze ne mora se kaznit za gp al nek bude kaznjen barem lik koji radi cr

Alci

Babo
Player
Zamolio bi admina da zatrazi da posalje video sa zvukom, sobzirom da je provociro. Takodje zelim da ukazem na jos jednu stvar a to je da kada si umreo nije ti bilo sivo tako da ovo ti je self report ilegalni redux
to je od koriscenja kokaina kolko igras ti brate moj na grand 2 dana?

Dzouni

Active Member
Leader of unofficial org
Ovom je ocigledno krivo jer ne zna da se puca i ne moze da uzme blago pa kazi ljude ovde. Nisam video da ne tolko okazi na dan. xD

Alci

Babo
Player
Ovom je ocigledno krivo jer ne zna da se puca i ne moze da uzme blago pa kazi ljude ovde. Nisam video da ne tolko okazi na dan. xD
Brate pogledaj pijacu broj 1 mogu li ja da uzmem blago nisam hteo da se pucam jer sam znao da ne mogu 2 na 1 bez pancira i nista ja ne molim ako ce admini drzati ovakve likove na serveru koji svima kvare zabavu radi njihove svaka im cast a lepo se vidi na snimku za cr lik pocinje udarat nije ovaj ni 3 sekunde izbrojao

Amback Gambino

Nikad nikom nisam rek'o da te nikad nisam ček'o
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.

Dokazi nisu dostavljeni na vrijeme

Status
Not open for further replies.
Top Bottom