Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
24345
Players nickname
Rile Zaklan
Suspect ID
412
Date of violation
Nov 15, 2022
Time of violation
15:45
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=JKZlLuCA_58

Yorma Obama

Player
Player
Kao sto se vidi u POV bez upozorenja bez iceg krenuo me je pucat iz razloga sto imam FIB pancir na sebi kakva god da je situacija u pitanju ako nisam krenuo pucat po njemu duzan je da mi odbroji 5.sec ili bar da mi kaze da se zaustavim gdje je on to sve prekrsio i samo krenuo pucat

1. G.P 6.15 ( Kad ste izvan GHETTO-a morate se upustit u RP situaciju prije nego sto nekog upucate
Na primjer izdaj te im zahtjeve i ako ne poslusaju mozete ih ustrijeliti )
2. PG vezanje sa puskom
Pristajem na kaznu za MG radi Discord-a ...

Video Dokaz

Yorma Obama

Player
Player
1. NG=crvena zona, 2. Kreno sj bijezati. ima te pravo ubiti
Sta po tvojoj procijeni dodjes na kapiju pitas za regrutaciju i covjek te ima pravo ubit😂😂😂

Zamolio bih ADMINISTRACIJU da kazni sve nepotrebne komentare osoba koje nisu povezane sa zalbom. Hvala ugodan ostatak veceri

Jamy Diesel

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam Prihvatiti ovu zalbu.

-ID 412 bice kaznjen za Generalno Pravilo 6.15 i PG.
- Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.

-ID 24345 dobice kaznu za MG.
- Korištenje VoIP programa kao što su Teamspeak, Skype, Discord i Ventrilo za komunikaciju s IC-om tijekom igre strogo je zabranjeno.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom