Na video se cuje kako ja pocinjem da brojim jednom liku kad dolazi neko drug i me gazi i bez da broji me ubija, jadno realno..
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Sta da stavlja gde sam vas ja ubio? Nikakva pravila ne postujete idete po padobranima i non stop radite vdm i 6.15 treba vas lepo banovati da imate vremena da naucite pravila i da se naucite kako se igra igrica naucite znacenje reci roleplay i postujte to20 sec video stavi duzi ako smijes
EVO POV ZA OVE ŠTAKOREA i kolko vidim ovo je 3 warn koji se nadam da ce biti primljen treba malo da oladis
ti me uci o rp pls nauci me svi ste vi placi picke kad nepokupite odma forumSta da stavlja gde sam vas ja ubio? Nikakva pravila ne postujete idete po padobranima i non stop radite vdm i 6.15 treba vas lepo banovati da imate vremena da naucite pravila i da se naucite kako se igra igrica naucite znacenje reci roleplay i postujte to
a gdje pov?????Pogotovo id 15277 koji je to i juce i prekljuce radio
Ma ne gazis uopste ljude da steknes prednost pre nego sto izadjes da se ispucasEVO POV ZA OVE ŠTAKORE