By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Jbg pitam coveka da mi da njegov on mi trazi moj neam vreme da se zezam to je sto je ako je kriv odgovarace ako nije nikom nista svaka castza ovo da trazis pov moras da budes mentalno retardiran
Cisti D syncBuraz ti si nama svima asmo stojo nisi ni cucio
Ljudi sta vam je sta pisete ako decko ima pov a znam da ima neka okaci i tolko nema potrebe da ga tolko branite ako nije kriv tj ako nema citklasicni d sync, cisto namjestanje bana od strane fanboyeva
ma nema pov lik vidis cim spamaju na forum dsync i sl. vidi se da nema povLjudi sta vam je sta pisete ako decko ima pov a znam da ima neka okaci i tolko nema potrebe da ga tolko branite ako nije kriv tj ako nema cit
jbgma nema pov lik vidis cim spamaju na forum dsync i sl. vidi se da nema pov
Salji mi koja drzava ti radi najbolje na onoj aplikaciji u pozadini... Ocu i ja de se bolje speed boostam. hvala
To je barazere zbog toga jer vise od mesec dana nmg da udjem zbog mrtvi offline mode koji mi izbacuje upalis udjes in game ugasis a inace ako ti ustane upaljen posle 10 minuta te samo izbaci i taj offline mode drugacije ne moze da se resi. Dop sam se cak i sa likovima iz rockstara i nista nisu mogli ni oni da urade i jbg moras to a niti sam tufer niti se pucam pa da place neko zbog toga.Salji mi koja drzava ti radi najbolje na onoj aplikaciji u pozadini... Ocu i ja de se bolje speed boostam. hvala ti
sto ides na te pederske fore kao vpn,cheat ovo ono kad znamo da allesandro nema POVSalji mi koja drzava ti radi najbolje na onoj aplikaciji u pozadini... Ocu i ja de se bolje speed boostam. hvala ti
Okej, moje su pederske fore... a reportanje lika kad znas vec kako kazes sam da nema pov nez koje su vrste fore... Ubio me iza kamena znaci sumlja se za cheat il sta drugo? Sam si svoju foru pljuno. GeGesto ides na te pederske fore kao vpn,cheat ovo ono kad znamo da allesandro nema POV
shoe be lajnar sho jadish lajna gledaj si tamu tvoja familija ti ebam deteto glupoWhy armone always
dsync jos koristish vpn bravoSamo trazim pov jer se na mom pov-u vidi da sam ceo iza kamena a on me ipak ubio pa me interesuje kako sam se video kod njega na pov-u