Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
10801
Players nickname
Petar Espada
Suspect ID
11157
Date of violation
Nov 18, 2022
Time of violation
12:43
Proofs
https://youtu.be/nkWteuBBBzY

Alomalaaa

Player
Player
Samo trazim pov jer se na mom pov-u vidi da sam ceo iza kamena a on me ipak ubio pa me interesuje kako sam se video kod njega na pov-u

Alomalaaa

Player
Player
klasicni d sync, cisto namjestanje bana od strane fanboyeva
Ljudi sta vam je sta pisete ako decko ima pov a znam da ima neka okaci i tolko nema potrebe da ga tolko branite ako nije kriv tj ako nema cit

Ruždo Prangija

◇♧◇♧
Player
Ljudi sta vam je sta pisete ako decko ima pov a znam da ima neka okaci i tolko nema potrebe da ga tolko branite ako nije kriv tj ako nema cit
ma nema pov lik vidis cim spamaju na forum dsync i sl. vidi se da nema pov

Niko

Active Member
Leader of unofficial org
Salji mi koja drzava ti radi najbolje na onoj aplikaciji u pozadini... Ocu i ja de se bolje speed boostam. hvala ti :)

Teo Onfroy

Player
Player
Pregledom dostavljenog POV-a nisu utvrdjene nikakve nepravilnosti. Zalba odbijena.

Alomalaaa

Player
Player
Salji mi koja drzava ti radi najbolje na onoj aplikaciji u pozadini... Ocu i ja de se bolje speed boostam. hvala
Salji mi koja drzava ti radi najbolje na onoj aplikaciji u pozadini... Ocu i ja de se bolje speed boostam. hvala ti :)
To je barazere zbog toga jer vise od mesec dana nmg da udjem zbog mrtvi offline mode koji mi izbacuje upalis udjes in game ugasis a inace ako ti ustane upaljen posle 10 minuta te samo izbaci i taj offline mode drugacije ne moze da se resi. Dop sam se cak i sa likovima iz rockstara i nista nisu mogli ni oni da urade i jbg moras to a niti sam tufer niti se pucam pa da place neko zbog toga.

Ruždo Prangija

◇♧◇♧
Player
sto ides na te pederske fore kao vpn,cheat ovo ono kad znamo da allesandro nema POV

• Like
Reactions: J++

Niko

Active Member
Leader of unofficial org
sto ides na te pederske fore kao vpn,cheat ovo ono kad znamo da allesandro nema POV
Okej, moje su pederske fore... a reportanje lika kad znas vec kako kazes sam da nema pov nez koje su vrste fore... Ubio me iza kamena znaci sumlja se za cheat il sta drugo? Sam si svoju foru pljuno. GeGe

Status
Not open for further replies.
Top Bottom