Covek zeli da vrsi nuzdu na meni dok sam bez svsti...
R Rebaracc Player Player Joined Apr 18, 2022 Messages 108 Nov 18, 2022 #1 Covek zeli da vrsi nuzdu na meni dok sam bez svsti...
Duki Suzzuki Player Player Joined May 26, 2022 Messages 415 Nov 19, 2022 #2 To sto neko prica IC nije amoralna radnja. A tvoj baiting dok lezis mrtiv je legenaran ...Kazes da neko kupi ruke a ti lezis mrtav, WOW!
To sto neko prica IC nije amoralna radnja. A tvoj baiting dok lezis mrtiv je legenaran ...Kazes da neko kupi ruke a ti lezis mrtav, WOW!
D Darko Hazze Player Player Joined May 7, 2022 Messages 361 Nov 19, 2022 #3 Rebaracc said: Covek zeli da vrsi nuzdu na meni dok sam bez svsti... Click to expand... Hhahahaha vidis ti kakav si covek kad oce da pisaju po tebi ahhahaha
Rebaracc said: Covek zeli da vrsi nuzdu na meni dok sam bez svsti... Click to expand... Hhahahaha vidis ti kakav si covek kad oce da pisaju po tebi ahhahaha
Kobra Player Player Joined Nov 18, 2022 Messages 92 Nov 19, 2022 #4 pa jel smo se popisali na tebe nismo a pritom je moji covek reko necemo
Kobra Player Player Joined Nov 18, 2022 Messages 92 Nov 19, 2022 #5 a sto nisi postavio pov kako pucas bez razloga na nas
Kobra Player Player Joined Nov 18, 2022 Messages 92 Nov 19, 2022 #6 i pov nije dozi od 1min zasto sto si skratio da se ne vidi kako pucas bez razloga
N Novak_Loco Player Player Joined May 5, 2022 Messages 36 Nov 19, 2022 #8 Najbolje su prijave ovakvih ljudi. Skrati klip koliko njemu odgovara, prijavi, pritom prijavio ni za sta... xD
Najbolje su prijave ovakvih ljudi. Skrati klip koliko njemu odgovara, prijavi, pritom prijavio ni za sta... xD
Dino Civan Player Player Joined Oct 13, 2022 Messages 181 Nov 19, 2022 #10 Nakon pregleda dokaza, odlučio sam odbiti ovu žalbu. Igrači nisu vršili nikakve amoralne radnje nad Vama dok ste bili mrtvi. Ako smatrate da je kazna koju je administrator izrekao netočna, slobodno podnesite žalbu RS | Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam odbiti ovu žalbu. Igrači nisu vršili nikakve amoralne radnje nad Vama dok ste bili mrtvi. Ako smatrate da je kazna koju je administrator izrekao netočna, slobodno podnesite žalbu RS | Server Administrator