Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected G.P. 3.1, G.P. 6.10 I 25893/Pfce Tatko

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20582
Players nickname
Stanko Prodanovic
Suspect ID
25893
Date of violation
Nov 18, 2022
Time of violation
21:01
Proofs
https://imgur.com/a/2KuKVYr

harimiller

Player
Player
Kada su mu prihvatili žalbu da mu se ukine warn on je na moje pitanje "A Što si to uradio?" odgovorio sa, citiram: "Skinut mi je warn, Indijancu žvalavi, mene ćeš da nameštaš, somino jedna!". To me je jako povredilo, zato što uza sve to IG nosim romsko ime i prezime i verojatno je misli na to kada mi je rekao "Indijancu jedan...", ali me svakako cijela njegova poruka povedila, jer sam celo vreme pokušao da budem OK prema njemu, odkad se dogodila situacija kod pijace, a on me ipak celo vreme malo po malo [zabranjena reč], stvarno bih volio kada bi ikako skinuo pik sa mene.

Pfce Tatko

Player
Player
Hahahahahahahahaha, sta ti radis covece. Ne gubi se molim te, dzabe pokusavas da me namestis, nego nauci pravila.

Peca

Player
Player
discord je off topic nema sta da se radi sa forumom i rpom

Tio Darkin

Player
Player
Ma discord nidje veze jbt nego pojede ljubomora nije mu prva zalba prihvacena ma budalaaa

harimiller

Player
Player
Realno i trebala je ona prva zalba da bude ispravna ali eto Ivkezz je i sam rekao da mu je izaso u susret, a i ovo ce valjda bit rejected jer ipak... To je Pfce

Tefo Koturic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Dostavite POV od stuacije ingame koja je prenesena na discord privatni chet se nece racunat kao dokaz
Imate rok 12 sati​

Joe Hey

Active Member
Leader of unofficial org
Kao owner ovog discord servera ja ovu vašu konverzaciju nigdje ne mogu da nađem, tako da si ovo dobro editovao - jedino ako nije ko brisao ali cisto sumnjam. Kao drugo, namještaš neke banove/upozorenja jer si kikovan iz fema (sam znas razlog). Kao treće, psovao si mu majku/djecu/mrtvo i zivo pa si dobio bananu na tom fejk accauntu (znaci sad bi on tebe treba kaciti za 3.2? :D - brate ovo ti je privatni discord server ). Znas i sam da si dosao sa ovim fejk accountom na naš discord, i da sam ti ja odma rekao, koja puka slucajnost, neko je kreirao account sa imenom pfce tatko a ostavio discord profil sa imenom IsusNazarecaninKristSveti#(ne znam koji broj) ( Rejected - Possible cheat / Bug abuse | 14515 ) a kako vidim, ovaj ti je fake. I kud baš da uzme ime od pfceta i taj tvoj discordprofil (šteta sto je administracija obrisala postove - bio je spam). Od kako si kikovan iz fema smarao si sve iz naseg fema, lično i mene → Approved - CR | ID: 20582 .
DzFoKTu.png

FURonwn.png

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom