Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15277
Players nickname
Leonardo Petrovic
Suspect ID
1143
Date of violation
Nov 18, 2022
Time of violation
1:00
Proofs
https://youtu.be/QdMSjT-9CG8

Alci

Babo
Player
nzm brt kako se to desilo to je nes meni ubagovalo nit imam pojma kako to da se radi

Darius Maximus

Player
Player
nzm brt kako se to desilo to je nes meni ubagovalo nit imam pojma kako to da se radi
desava ti se uvek, objani kako?, bplje receno postavi pov od te situacije da bi se uverili da li je istina sto kazes

Duki Suzzuki

Player
Player
desava ti se uvek, objani kako?, bplje receno postavi pov od te situacije da bi se uverili da li je istina sto kazes
Ok jako sam protiv BA, neki likovi to stalno rade na OOC evente i za to je ok okaciti. Ali za IC gde vi lovite te padobrane nije duzan niko da ima POV.

Alci

Babo
Player
nemam pov te situacije jer ja kad bih imao pov od svakog momenta koji sam uradio na grand trebalo bi mi jedno 5000 terabajta slobodnog prostora ukoliko treba lajvovat cu ti na discordu da vidis kako meni igrica radi na 100 km kad idem sa autom nije do mene opet kazem los komp

Alci

Babo
Player
vec ti je odbijena zalba ne znam sto opet postavljas zalbu apsolutno istu
i evo kao dokaz da ne radim bug abuse video koji si bas ti poslao gde se jasno vidi da je do kocenja jer mi igrac trci u mesto

Leonardo1406

Player
Player
vec ti je odbijena zalba ne znam sto opet postavljas zalbu apsolutno istu
i evo kao dokaz da ne radim bug abuse video koji si bas ti poslao gde se jasno vidi da je do kocenja jer mi igrac trci u mesto
pa tu bez puske u tvojim rukama padam jbt

Alci

Babo
Player
pa tu bez puske u tvojim rukama padam jbt
Vazi brate moj misli sta hoces tu su admini nikad mi nije problem da pokazem sve svoje fajlove a sledeci put kad te budem ubio snimit cu ti i poslat cu ti svaki put cisto da znas da sam te ubio bez potrebe za nekim citom ili bugom jer mi to za tebe nije potrebno

Alci

Babo
Player
i takodje reporto si sam sebe za 6.15 brojanje 5 4 3 2 1 u manje od 2 sekunde i bez ikakvog zahteva

Leonardo1406

Player
Player
i takodje reporto si sam sebe za 6.15 brojanje 5 4 3 2 1 u manje od 2 sekunde i bez ikakvog zahteva
100 puta ides na padobran vec znas za sta brojim i vec cim ti krenem brojat izlazis i pucas me

Darius Maximus

Player
Player
Ok jako sam protiv BA, neki likovi to stalno rade na OOC evente i za to je ok okaciti. Ali za IC gde vi lovite te padobrane nije duzan niko da ima POV.
Smatram za svaku vrstu akcije treba svaki igrac imati POV, radi dokaza ako se trazi na forumu ili od strane admina.

Alci

Babo
Player
Smatram za svaku vrstu akcije treba svaki igrac imati POV, radi dokaza ako se trazi na forumu ili od strane admina.
Vazi brate moj kupi mi 1 terabajt hard disk ja cu sve da ti snimam imat ces live da gledas dok igram

Darius Maximus

Player
Player
Vazi brate moj kupi mi 1 terabajt hard disk ja cu sve da ti snimam imat ces live da gledas dok igram
Sto se mene tiče ne moraš da snimaš. Ali da pustiš snimanje dok si tu na padobranu ne bi bilo loše. Video moze da traje nekih 10 minuta a to ne može da zauzima vise od 100 MB. Kako hoćeš. Samo nikom nije jasno kako to pucaš bez puške u ruci.

Alci

Babo
Player
Sto se mene tiče ne moraš da snimaš. Ali da pustiš snimanje dok si tu na padobranu ne bi bilo loše. Video moze da traje nekih 10 minuta a to ne može da zauzima vise od 100 MB. Kako hoćeš. Samo nikom nije jasno kako to pucaš bez puške u ruci.
Kazem ti brate laguje mi igrica nije do mene al ne razumem eto ako mozes da mi kazes sta sam ja to uradio tebi ili leonardu sto toliko pokusavate da mi napakujete kazne nit se secam da sam vas nesto psovao niti vredjao ako je do toga sto sam vas prijavljivao na forum jbg kvarite igricu ne samo meni nego i svim igracima odem na padobran vas 30 tamo nit i ko broji njt ista ne razumem kakav je to rp kao prvo pomocnik sam administracije na serveru sto bih rizikovao ti poziciju da bih uzeo kontejner koji vredi 100k

Status
Not open for further replies.
Top Bottom