By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Self report all day redux GGZanima me tko i odakle me ubio
hahaahahaa,pola servera koristi ovaj redux o cemu pricas,objasni mi.Self report all day redux GG
Vidi se da neznas da se moze koristit all day redux GGSelf report all day redux GG
Brt moras prvo saznati ID onoga tko te ubio prije nego reportas jer sada nitko nece dostaviti POV... Kazi tvojima da posalju screenshot sa eventa u trenutku kada te netko ubio i okaci to ovdje jer ovako bukv trazis POV svih ucesnika tog eventa sto naravno nema smisla i nece niko dostaviti POV... Pozz.Zanima me tko i odakle me ubio
Admin moze da vidi ko ga je ubio i da trazi pov od tog igracaBrt moras prvo saznati ID onoga tko te ubio prije nego reportas jer sada nitko nece dostaviti POV... Kazi tvojima da posalju screenshot sa eventa u trenutku kada te netko ubio i okaci to ovdje jer ovako bukv trazis POV svih ucesnika tog eventa sto naravno nema smisla i nece niko dostaviti POV... Pozz.
AHAHAHAHAHAHAHAHHA AUU DRUZE STA PRICASH TISelf report all day redux GG
admin u logovima moze vidjeti ko me ubio u to vrijeme i s time traziti POV od tog igracaBrt moras prvo saznati ID onoga tko te ubio prije nego reportas jer sada nitko nece dostaviti POV... Kazi tvojima da posalju screenshot sa eventa u trenutku kada te netko ubio i okaci to ovdje jer ovako bukv trazis POV svih ucesnika tog eventa sto naravno nema smisla i nece niko dostaviti POV... Pozz.
slomio si ga iskrenoBrt moras prvo saznati ID onoga tko te ubio prije nego reportas jer sada nitko nece dostaviti POV... Kazi tvojima da posalju screenshot sa eventa u trenutku kada te netko ubio i okaci to ovdje jer ovako bukv trazis POV svih ucesnika tog eventa sto naravno nema smisla i nece niko dostaviti POV... Pozz.
kenneKAdmin
Admin moze da vidi ko ga je ubio i da trazi pov od tog igraca
Ako je tako onda okej, ali je opet lakse da samo stavis screensbot igraca koji te ubio...admin u logovima moze vidjeti ko me ubio u to vrijeme i s time traziti POV od tog igraca
Ne kuzim zasto? Jednostavno sam rekao sta se treba napraviti da se olaksa posao i da postupak bude rijesen u sto kracem vremenskom roku...slomio si ga iskreno