Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Plameni Don
Suspect ID
243
Date of violation
Nov 29, 2021
Time of violation
18:42
Proofs
https://youtu.be/Mx5LwS2p4og

bigguccisosa

Player
Player
Pa mozda i naucis pucat i taj aim sredis, ciljao si 20 minuta na covek dole i opet ga nisi pogodio. Smesno. Svaki jebeni informal ili biz war uvjek se na neshto zalite lol

Niko

Active Member
Leader of unofficial org
Sta je ovo forum ili killfeed? Znaci svaki pud kad neko umira treba da se kaci ovdje. Ovo ako se mene pita je izrabljanje foruma, zato sto se kace stvari koje nemajo nikakav pomen. Objasni sta ti je cudno, lika ne vidis na screenu kad te ubije, odmah se kaci na forum, onda opet pucanje kroz zidove. Koji je cheat za pucanje kroz zid ? Ima ograda kroz koju mozes da vidis pa nemozes da pucas kroz nju a sta onda zidove. I prije nego postavite svoje POVje jih prvo jos sami pregledajte jel je meni cudna situacija da aj u sred game mozda ne vidis lika kako ti trci ispred tebe, a onda ga jos opet ne vidis na svom POVju kad ga kacis gore.

Kira DeCali

Chief Administrator
Chief Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti zalbu.
  • Ceka se POV od ID: 243
ID: 243 ima 4h da postavi svoj POV dogadjaja.

Kira DeCali

Chief Administrator
Chief Administrator
Svako ko bude nastavljao raspravu na ovu temu a da nije osoba od koje se trazi POV ce biti kaznjena za provociranje!!!

Plameni Don

Player
Player
Momci opustite se samo sam trazio POV jer mi je cjela situacija cudna.

Izvinjavam se u istom trenutku smo poslali poruku,nije mi se ucitala tvoja poruka.

yourworstnightmare

Player
Player
Evo na snimku se vidi da prvo peeka moj soigrac(hit1) i onda peekam ja(hit2) i ga ubijem, ne razumem sta je ovde cudno?
retards12.PNG
retards11.PNG

Plameni Don

Player
Player
Brate nemam nista protiv tebe,ali zelim kao i Kira(admin) sto je trazio tvoj POV taj lik pucao i okrenuo se u tom trenutku nije priznat hit,i bas zbog toga nisam siguran u to.

Kira DeCali

Chief Administrator
Chief Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam da Odbijem ovu zalbu.
  • Nista sumnjivo nije pronadjeno na dokazima.
Zatvoreno.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom