Ubio nas u grad.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!postavi ceo video kako smo te ganjali i bezis u kazino kuce jednoUbio nas u grad.
a i plus imam razlog zbog cega sam te ubio krao sam ti voziloUbio nas u grad.
pa okaci kume ti ne smijes mene da pucas u gradu.a i plus imam razlog zbog cega sam te ubio krao sam ti vozilo
ocigledno se vidi da ne znate ni je dan ni drugi pravila on nije rekao u igrici da mu jebe majku znaci nije mu opsovao majku da se on uvrijedi tako da nemoj ti meni da pametujes kinderuvredjanje roditelja, psovanje majke je l ce administracija da reaguje na ovo ?
3.2 Roditelje ne treba spominjati u svim chatovima, uključujući glasovne | Isključite zvuk 180 minuta ili zabranite pristup do 7 dana.ti
ja sam se uvredio sad kad sam pogledao pov i ugrozen sam hvalaocigledno se vidi da ne znate ni je dan ni drugi pravila on nije rekao u igrici da mu jebe majku znaci nije mu opsovao majku da se on uvrijedi tako da nemoj ti meni da pametujes kinderu
Administracija ce da odluci o tomeocigledno se vidi da ne znate ni je dan ni drugi pravila on nije rekao u igrici da mu jebe majku znaci nije mu opsovao majku da se on uvrijedi tako da nemoj ti meni da pametujes kinderu