Decko mi ne skida masku a uzima pasos i pokadja napamet pritom ima tetovazu za kriminalnu mogucnost(direktan warn LSPD-u)
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Cry me a riverDecko mi ne skida masku a uzima pasos i pokadja napamet pritom ima tetovazu za kriminalnu mogucnost(direktan warn LSPD-u)
Koliko znam imas opciju za skidanje maske.Doticna osoba koja me prijavuje je svo vreme MGALA i nije hteo da da pasos gubio mi je vreme namerno, ja nisam ovde na ovom serveru da igram da se neko dete izivljava sa mnom i nece da mi da pasos. Postavi cel POV
maska je zabranjeno da se skine zato sto ima mogucnost da se zbuga i da covek izgubiKoliko znam imas opciju za skidanje maske.
Ne bih rekaomaska je zabranjeno da se skine zato sto ima mogucnost da se zbuga i da covek izgubi
I morao bi onda da proucis malo bolje PD pravila posto vidim da nisi,
Ili si lik koji je dosao preko veze u PD pa ne znas nis, imao sam ja takve dok sam bio vodja patrole ubace mi se pa ne znaju nista zato sto su tu preko veze, ili samo da navuku warn pozz
Evo stvarno se vidi da si neki sposoban lik i stvarno razumes ZAKONIK xD jadni ste kako se kurcite i onda kad izgubite u RP placete po forumu 3.6 Ubistvo, ili pokušaj ubistva državnog službenika 75 mjeseci i 80000$Treba i PD da dobije warn i ovaj da dobije
za MG prvo prepoznao je nekako coveka sa maskom dao je 5 wl koliko ja znam PD max daje 4 dok im neko ne naredi iz njhove okoline od vlade ili fiba da daju 5.
PD maksimalno daje 4 wanteda fib i vlada daju 5Evo stvarno se vidi da si neki sposoban lik i stvarno razumes ZAKONIK xD jadni ste kako se kurcite i onda kad izgubite u RP placete po forumu 3.6 Ubistvo, ili pokušaj ubistva državnog službenika 75 mjeseci i 80000$
Ocigledno ti nije dobro i nikad nisi bio u PD/FIB/SAHP/Vlada, idi malo odspavaj..PD maksimalno daje 4 wanteda fib i vlada daju 5
Tvoj drug koga branis u ovu temu nije dzabe baniran 5 puta i blacklistovan jedan put od ovaj proekt, a vidim da si i ti na taj put posto dobro poznajes pravila xDPD maksimalno daje 4 wanteda fib i vlada daju 5
Vazi videcemo ko ce da zavrsi u jail-u.Ocigledno ti nije dobro i nikad nisi bio u PD/FIB/SAHP/Vlada, idi malo odspavaj..
Videcemo gde ce ko.Tvoj drug koga branis u ovu temu nije dzabe baniran 5 puta i blacklistovan jedan put od ovaj proekt, a vidim da si i ti na taj put posto dobro poznajes pravila xD
Zavrsio je kriminalac po imenu Kevin (Blacklisted and banned 5 times) NinthStreetVazi videcemo ko ce da zavrsi u jail-u.