Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
412
Players nickname
Kevin NinthStreet
Suspect ID
1255
Date of violation
Nov 21, 2022
Time of violation
20:54
Proofs
https://youtu.be/BV6xWz3kFQs

Wolf23.

Player
Player
Treba i PD da dobije warn i ovaj da dobije
za MG prvo prepoznao je nekako coveka sa maskom dao je 5 wl koliko ja znam PD max daje 4 dok im neko ne naredi iz njhove okoline od vlade ili fiba da daju 5.

Gerrito Malchiny

Player
Player
Doticna osoba koja me prijavuje je svo vreme MGALA i nije hteo da da pasos gubio mi je vreme namerno, ja nisam ovde na ovom serveru da igram da se neko dete izivljava sa mnom i nece da mi da pasos. Postavi cel POV :)

Wolf23.

Player
Player
Doticna osoba koja me prijavuje je svo vreme MGALA i nije hteo da da pasos gubio mi je vreme namerno, ja nisam ovde na ovom serveru da igram da se neko dete izivljava sa mnom i nece da mi da pasos. Postavi cel POV :)
Koliko znam imas opciju za skidanje maske.

Wolf23.

Player
Player
I morao bi onda da proucis malo bolje PD pravila posto vidim da nisi,
Ili si lik koji je dosao preko veze u PD pa ne znas nis, imao sam ja takve dok sam bio vodja patrole ubace mi se pa ne znaju nista zato sto su tu preko veze, ili samo da navuku warn pozz

Gerrito Malchiny

Player
Player
I morao bi onda da proucis malo bolje PD pravila posto vidim da nisi,
Ili si lik koji je dosao preko veze u PD pa ne znas nis, imao sam ja takve dok sam bio vodja patrole ubace mi se pa ne znaju nista zato sto su tu preko veze, ili samo da navuku warn pozz
Treba i PD da dobije warn i ovaj da dobije
za MG prvo prepoznao je nekako coveka sa maskom dao je 5 wl koliko ja znam PD max daje 4 dok im neko ne naredi iz njhove okoline od vlade ili fiba da daju 5.
Evo stvarno se vidi da si neki sposoban lik i stvarno razumes ZAKONIK xD jadni ste kako se kurcite i onda kad izgubite u RP placete po forumu 3.6 Ubistvo, ili pokušaj ubistva državnog službenika 75 mjeseci i 80000$

Wolf23.

Player
Player
Evo stvarno se vidi da si neki sposoban lik i stvarno razumes ZAKONIK xD jadni ste kako se kurcite i onda kad izgubite u RP placete po forumu 3.6 Ubistvo, ili pokušaj ubistva državnog službenika 75 mjeseci i 80000$
PD maksimalno daje 4 wanteda fib i vlada daju 5

Status
Not open for further replies.
Top Bottom