Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6711
Players nickname
Bojan_Lesh
Suspect ID
10701
Date of violation
Nov 21, 2022
Time of violation
21:52
Proofs
https://youtu.be/tcpScGe4Ivs

bigguccisosa

Player
Player
au brate navrnuo si klamzi brate, au brat moj obs imas jesi ti normalan :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

sta je ustvari cudno u klipu, osven sto nema discord audio?
i jel znate da se to isto ugasi i upali na nvdia i na amd?
Ne razumem se u klamzi i te sranja pa pitam samo?

Last edited:

Boksa

Player
Player
Dobar self report iskr moli se da ne dobijes ban lešu
brate nek mi radu pc check ako hocu bmk isk nemam nista i snimam preko xbox game bar al aj mn to sta mi je net sranje nmg nista da uradim a to kad si me ti ubio mislio da je bilo ta zenska ispred

Boksa

Player
Player
Kurcis se stavljas pov prije sto admin zatrazi a dobro sto ti rev skin prevelik #selfreport hahah
AHAHAHAHAAHAHHA tek sam primetio to niko dobar self report je uradio

Synx

Player
Player
Kurcis se stavljas pov prije sto admin zatrazi a dobro sto ti rev skin prevelik #selfreport hahah
Sme taj rev sa probisuvac bukvalno isti mozes kupiti ing za 5mil ne bas isti ali ista velicina

Dzigi

Player
Player
Rev je prosao do sad svaki pov request i 30% servera ga koristi bas cudo da ne znas :(

Dzigi

Player
Player
Zatooo stooo imamm pooov a on kad je bogalj da nece da pita eto mu ga boli me kurac kad nema oci ispred face sam ga ubio

bigguccisosa

Player
Player
Zatooo stooo imamm pooov a on kad je bogalj da nece da pita eto mu ga boli me kurac kad nema oci ispred face sam ga ubio
Dobro ladno na njegov pov se nisi video i pomislio je da ga ubio lik ispred njega, vidjeli smo pov da si ga ustvari ti sa strane ubio i to je to. Ne znam sto je svadja potreba kao synx neki nepotrebni lik koji se ocigledno razume u klamzi 🤣 lik pocinje spekulacije za "klamzi" da se koristi u video. Jel se on toliko razume u to ili sta?
Ja stvarno nisam nista cudno primetio u njegov klip, imao je jos jedan vakav report i lik je ladno dostavio pov i sliku da igra na 3g 🤣

Dzigi

Player
Player
Dobro ladno na njegov pov se nisi video i pomislio je da ga ubio lik ispred njega, vidjeli smo pov da si ga ustvari ti sa strane ubio i to je to. Ne znam sto je svadja potreba kao synx neki nepotrebni lik koji se ocigledno razume u klamzi 🤣 lik pocinje spekulacije za "klamzi" da se koristi u video. Jel se on toliko razume u to ili sta?
Ja stvarno nisam nista cudno primetio u njegov klip, imao je jos jedan vakav report i lik je ladno dostavio pov i sliku da igra na 3g 🤣
Opet nek me potrazi preko nekog jer se svi znamo na serveru ovi ostali sto pisu nek pisu nisam se dogovorio sa njima da mu govore to, pored njegovog loseg neta i svega kako igra nije se udostojio da me potrazi i upita, on je postpupio "bezobrazno" i druga strana ce vjerovatno

bigguccisosa

Player
Player
Opet nek me potrazi preko nekog jer se svi znamo na serveru ovi ostali sto pisu nek pisu nisam se dogovorio sa njima da mu govore to, pored njegovog loseg neta i svega kako igra nije se udostojio da me potrazi i upita, on je postpupio "bezobrazno" i druga strana ce vjerovatno
Sve je to okej, ali ako za mene vazi da vas potrazim, sto nisam znao za ova situcija, isto vazi i za vas?

Niko

Player
Player
Tipicna hydra sve ocu da srede preko dma a oni odma stavljaju na forum… a u vezi sa revom prije dan dva je admin potvrdio da je taj dizajn prevelik.. na kraju oni odlucuju…

Status
Not open for further replies.
Top Bottom