By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!OBS malo ovo ono ne cuje se discord.kako sta se vidi na kraju od klipu bio sam ubijen kroz to drvo i zanima me njegovi pov
OBS i clumsy bukvalno ljudi stoju mu u mesto i on se teleportakako sta se vidi na kraju od klipu bio sam ubijen kroz to drvo i zanima me njegovi pov
vise dokaza da lik koristi neki VPN full ili clumsy
nisam bio na discord za da imam sta manje lag jer mi net sranjeOBS malo ovo ono ne cuje se discord.
brate nek mi radu pc check ako hocu bmk isk nemam nista i snimam preko xbox game bar al aj mn to sta mi je net sranje nmg nista da uradim a to kad si me ti ubio mislio da je bilo ta zenska ispredDobar self report iskr moli se da ne dobijes ban lešu
Kurcis se stavljas pov prije sto admin zatrazi a dobro sto ti rev skin prevelik #selfreport hahahDobar self report iskr moli se da ne dobijes ban lešu
AHAHAHAHAAHAHHA tek sam primetio to niko dobar self report je uradioKurcis se stavljas pov prije sto admin zatrazi a dobro sto ti rev skin prevelik #selfreport hahah
Sme taj rev sa probisuvac bukvalno isti mozes kupiti ing za 5mil ne bas isti ali ista velicinaKurcis se stavljas pov prije sto admin zatrazi a dobro sto ti rev skin prevelik #selfreport hahah
Rev je prosao do sad svaki pov request i 30% servera ga koristi bas cudo da ne znasKurcis se stavljas pov prije sto admin zatrazi a dobro sto ti rev skin prevelik #selfreport hahah
Nego reci ti meni ovaj tp na 0:48 kad kalasem opalis je li i to od loseg netaAHAHAHAHAAHAHHA tek sam primetio to niko dobar self report je uradio
Zatooo stooo imamm pooov a on kad je bogalj da nece da pita eto mu ga boli me kurac kad nema oci ispred face sam ga ubioKurcis se stavljas pov prije sto admin zatrazi a dobro sto ti rev skin prevelik #selfreport hahah
Dobro ladno na njegov pov se nisi video i pomislio je da ga ubio lik ispred njega, vidjeli smo pov da si ga ustvari ti sa strane ubio i to je to. Ne znam sto je svadja potreba kao synx neki nepotrebni lik koji se ocigledno razume u klamzi lik pocinje spekulacije za "klamzi" da se koristi u video. Jel se on toliko razume u to ili sta?Zatooo stooo imamm pooov a on kad je bogalj da nece da pita eto mu ga boli me kurac kad nema oci ispred face sam ga ubio
Opet nek me potrazi preko nekog jer se svi znamo na serveru ovi ostali sto pisu nek pisu nisam se dogovorio sa njima da mu govore to, pored njegovog loseg neta i svega kako igra nije se udostojio da me potrazi i upita, on je postpupio "bezobrazno" i druga strana ce vjerovatnoDobro ladno na njegov pov se nisi video i pomislio je da ga ubio lik ispred njega, vidjeli smo pov da si ga ustvari ti sa strane ubio i to je to. Ne znam sto je svadja potreba kao synx neki nepotrebni lik koji se ocigledno razume u klamzi lik pocinje spekulacije za "klamzi" da se koristi u video. Jel se on toliko razume u to ili sta?
Ja stvarno nisam nista cudno primetio u njegov klip, imao je jos jedan vakav report i lik je ladno dostavio pov i sliku da igra na 3g
Sve je to okej, ali ako za mene vazi da vas potrazim, sto nisam znao za ova situcija, isto vazi i za vas?Opet nek me potrazi preko nekog jer se svi znamo na serveru ovi ostali sto pisu nek pisu nisam se dogovorio sa njima da mu govore to, pored njegovog loseg neta i svega kako igra nije se udostojio da me potrazi i upita, on je postpupio "bezobrazno" i druga strana ce vjerovatno