drugoNego reci ti meni ovaj tp na 0:48 kad kalasem opalis je li i to od loseg neta
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!drugoNego reci ti meni ovaj tp na 0:48 kad kalasem opalis je li i to od loseg neta
nemoj ti o dozvoljenim revovima i nedozvoljenimTipicna hydra sve ocu da srede preko dma a oni odma stavljaju na forum… a u vezi sa revom prije dan dva je admin potvrdio da je taj dizajn prevelik.. na kraju oni odlucuju…
Tipicna hydra, bio otisao i sad na cijelu familiju... Ok. Svaki usp sa silencerom je onda prevelik+ako igras u prvoj kameri taj skin ne moze na ekran da strane koliki jeTipicna hydra sve ocu da srede preko dma a oni odma stavljaju na forum… a u vezi sa revom prije dan dva je admin potvrdio da je taj dizajn prevelik.. na kraju oni odlucuju…
Kad bude do mene potrazicu, ako prijavi neko bez da zove znaci da nisam znao i ja ne mogu pomociSve je to okej, ali ako za mene vazi da vas potrazim, sto nisam znao za ova situcija, isto vazi i za vas?
slovenac,nesto si se nahajpao u zadnje vrijeme ili ne vidis.Ove velicine rev koristi dosta ljudi.Kurcis se stavljas pov prije sto admin zatrazi a dobro sto ti rev skin prevelik #selfreport hahah
Jel prob odakle sam ? Znam ko sta koristi a pricam samo iz lastnog izkustva covjeku i to u dobrom smislu... a sad kako ce odlucit dal je prevelik ili nije videt cemo... A ti koji si tek 3 meseca na forum si pogledaj kolko poruka (nebitnih komentara) si pisao po forum, prema meni i onda preceni ko se vise hajpa...slovenac,nesto si se nahajpao u zadnje vrijeme ili ne vidis.Ove velicine rev koristi dosta ljudi.