Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6711
Players nickname
Bojan_Lesh
Suspect ID
10701
Date of violation
Nov 21, 2022
Time of violation
21:52
Proofs
https://youtu.be/tcpScGe4Ivs

ammirshotta

Player
Player
Tipicna hydra sve ocu da srede preko dma a oni odma stavljaju na forum… a u vezi sa revom prije dan dva je admin potvrdio da je taj dizajn prevelik.. na kraju oni odlucuju…
nemoj ti o dozvoljenim revovima i nedozvoljenim

Dzigi

Player
Player
Tipicna hydra sve ocu da srede preko dma a oni odma stavljaju na forum… a u vezi sa revom prije dan dva je admin potvrdio da je taj dizajn prevelik.. na kraju oni odlucuju…
Tipicna hydra, bio otisao i sad na cijelu familiju... Ok. Svaki usp sa silencerom je onda prevelik+ako igras u prvoj kameri taj skin ne moze na ekran da strane koliki je :eek:

Dzigi

Player
Player
Sve je to okej, ali ako za mene vazi da vas potrazim, sto nisam znao za ova situcija, isto vazi i za vas?
Kad bude do mene potrazicu, ako prijavi neko bez da zove znaci da nisam znao i ja ne mogu pomoci

Niko

Player
Player
slovenac,nesto si se nahajpao u zadnje vrijeme ili ne vidis.Ove velicine rev koristi dosta ljudi.
Jel prob odakle sam ? Znam ko sta koristi a pricam samo iz lastnog izkustva covjeku i to u dobrom smislu... a sad kako ce odlucit dal je prevelik ili nije videt cemo... A ti koji si tek 3 meseca na forum si pogledaj kolko poruka (nebitnih komentara) si pisao po forum, prema meni i onda preceni ko se vise hajpa...

Pozzz

NIKO Slovenac

Major Obama

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Pregledom dostavljenog POV-a nisu utvrdjene nikakve nepravilnosti.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom