Voleo bih da vidim POV ovog momka ako je moguce posto mi nije jasno odakle me je pucao i kako moze na mostu da bude
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Razmatramo to sto puca kroz ventilaciju mozda ako nije imao neki cheat neka dostavi POV i nemorate se zamaratiSta da dalje razmatramo
Na pov-u se jasno vidi da metak koj te ubija dolazi sa leve strane a sa te strane tvoje telo viriRazmatramo to sto puca kroz ventilaciju mozda ako nije imao neki cheat neka dostavi POV i nemorate se zamarati
A isti taj metak ako vidis ide u zid kako je moguce rekao sam vam sjasite sa kurca i neka decko dostavi POV nista nisam drugo hteo ako si cist pokazi POV i sve 5 ovako sumnjiv siNa pov-u se jasno vidi da metak koj te ubija dolazi sa leve strane a sa te strane tvoje telo viri
Da li mozete da produzite do 15:00 jer sam u skoli do 14:30. HvalaNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Zahtevam POV od igraca ID 6842. Rok za dostavljanje POV-a je 13h, tj do 14:00
Zasto ti je bitno da produzi vreme kad nemas POV tako si bar rekaoDa li mozete da produzite do 15:00 jer sam u skoli do 14:30. Hvala
De kad i kome sam rekoZasto ti je bitno da produzi vreme kad nemas POV tako si bar rekao
Meni juce a druga stvar imao si dovoljno vremena od sinoc 01:00 do 14:00 to ti je 13 sati burazeru mojDe kad i kome sam reko
Jel ti decko koristis neke zabranjene supstance pa se tako razletis sa pisanjem nekih glupostiBolje to da je radio nego da je pucao rakete iz ociju, i toga ima...
Dusan ShuxnaLajk ingrand svi
Eto o cemu ja pricamLajk ingrand svi