Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
31038
Players nickname
Lua Exicutor
Administrators nickname
Ante Djukela
Date
Nov 19, 2022
Time
21:21
Proofs
https://imgur.com/a/6PtqGDk

Hidden Last

Player
Player
Pre 2 dana usao sam na grand roleplay misleci da se idem malo popucati u streljani pa onda sa mojim drugom da idem u ghetto da se malo dmamo i ja sam usao i vidim da mi je nalog suspendovan na razlogu nije pisalo nista javio sam se Administratoru na discord on mi je rekao da je taj dan bio cheater na serveru medjutim ja nisam uopste taj dan ulazio na server pa smo dosli do zakljucka da me je izgleda neko hakovao i usao na moj rockstar account i usao na server i cheatovao ako je tako onda se stvarno izvinjavam ja nisam to uradio dosao sam sa fivema jer imam 3000 sati i mnogo dobro pucam pa sam zeleo da krenem na rage jer je mnogo bolji roleplay pa eto samo da prijavim da nisam nista uradio zamolio bih vas da odradite pc check jer stvarno nista nista uradio ako sam zaista bio hakovan onda cu sve passwords da promenim i da stavim 2fa zato bi vas zamolio da mi skinete suspenziju ako zelite mozete da mi uradite pc check
Hvala!

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
1.2 Igrač je u potpunosti odgovoran za svoj račun. Administracija Grand Role Playa ne snosi odgovornost za vaš vlastiti račun. Kada se izgubi pristup računu (npr. Hakira se), vaš će se račun suočiti s istim kaznama.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom