Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
14481
Players nickname
Luka Enpece
Administrators nickname
Tefo Zambada
Date
Nov 23, 2022
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/89Iorsr

Luka34

Player
Player
Pozdrav administracijo dobijo sam ban jel sam pod navodnicima snimo preko obs a ja snimam preko windovs xbox game bara za snimanje ubiti wndows snimanje a igram vec dugo i snimam ve dugo preko windovsa i nikad nisam dobio ban sto snimam preko windovsa jesam jednom i to sam stvarno snimo preko obs a i inace ja nmg da snimam preko graficke imam slab komp mogu samo preko windovsa cak i preko obs steka i zato bih molio da mi pomognete vec dugo igram i zao mi je da sve sad propadne puno sam i sati ulozio u igru da sad budem banan radi gluposti .

Hval na razumijevanju.

Luka34

Player
Player

Luka34

Player
Player
Pozdrav administracijo dobijo sam ban jel sam pod navodnicima snimo preko obs a ja snimam preko windovs xbox game bara za snimanje ubiti wndows snimanje a igram vec dugo i snimam ve dugo preko windovsa i nikad nisam dobio ban sto snimam preko windovsa jesam jednom i to sam stvarno snimo preko obs a i inace ja nmg da snimam preko graficke imam slab komp mogu samo preko windovsa cak i preko obs steka i zato bih molio da mi pomognete vec dugo igram i zao mi je da sve sad propadne puno sam i sati ulozio u igru da sad budem banan radi gluposti .

Hval na razumijevanju.
i ovo ga zalba koja je odbijena a cjeli je pov i svi su slojevi snimljeni u trenutku dok me opuco sama upalio snimanje jel mi kasni malo slab komp prije tog je reko ako ga izbacim iz auta da ce me rdm i mozda me zato bano ali nije u redu sve se ljepo vidi hvl na razumijevanju

Status
Not open for further replies.
Top Bottom