Danas sve normalno igram niti sam ista radio i sve normalndem u skolu i ostanem AntiAfk u demorganu vratim se iz skole kad ban ostalo jos 60 dana.Ja mislim da ste me greskom banovali posto nema nista nisam radio sve postujem sto se tice pravila jedino taj AntiAfk ponekad ali nisam nista radio.Pa ako moze unban molim vas ko Boga znaci nista radio nisam.Proverite sve sto se tici mene i videcete da nisam nista radio.Hvala vam unapred.Znaci nikaka razlog nema.Nemam nikakav chit niti redux znaci ne znam u cemu je prica uzecu i ici na one testove sve sto treba.Niti imam cit niti planiram to da radim.Greskom sam banovan u sve se kunem da nemam nista.Molim vas dajte mi unban.Niti sam ikada skinuo niti ista.Ni na forum me niko nije kacio.Pogresan ID ste banovali.Trazim da me unbanate posto ocu da igram gta a ne da budem banovan bez razloga.Ivkezu molim te brzo pogledaj zalbu i u toku vecere ti resi molim te.Pisao sam ti i na discordu imas povove na yt i vidi da li sam citer.Znaci Ban bez ikakvog razloga