Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
26489
Players nickname
Nemanja Lavitoure
Suspect ID
33595
Date of violation
Nov 24, 2022
Time of violation
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/b6SsY5g

Ante_Escobar

Ante Escobar
Player
Ovo nije istina. Uz njegovu dozvolu sam uzeo revolver, on je rekao da vratim par metkova sto sam i uradio, sutra dan su me kickovali i onda su krenile pretnje za ban na discordu. Dokazi nisu dovoljni jer su lazni.

Nemanjaa Aly

Player
Player
Ovo nije istina. Uz njegovu dozvolu sam uzeo revolver, on je rekao da vratim par metkova sto sam i uradio, sutra dan su me kickovali i onda su krenile pretnje za ban na discordu. Dokazi nisu dovoljni jer su lazni.
dobar dan optuzeni na slici se vidi kako pise da si nas iskoristio tako da molim te bez lazi odma posle toga si napustio familiju i izbacio prijatelja sa discorda koji mi je boostao discord server

Ante_Escobar

Ante Escobar
Player
dobar dan optuzeni na slici se vidi kako pise da si nas iskoristio tako da molim te bez lazi odma posle toga si napustio familiju i izbacio prijatelja sa discorda koji mi je boostao discord server
i reko sam da bi nastavio sa familijom, i nisam mislio iskoristeni da vam kradem metke za koje si mi dao dozvolu, nego da se malo zabavim ubacujem VAMA nove clanove i radim s njima obuku

Filip Stefanovic

Pozdrav
Player
Ante Pepic sve se vidi šta si mu slao nemaš dokaz da ti je dao dozvolu i on sam kaze da nije i najgore je što si onda izašao iz fama i psovao nam sve na Discordu i rekao da si ušao da nas iskoristis

Ante_Escobar

Ante Escobar
Player
Ante Pepic sve se vidi šta si mu slao nemaš dokaz da ti je dao dozvolu i on sam kaze da nije i najgore je što si onda izašao iz fama i psovao nam sve na Discordu i rekao da si ušao da nas iskoristis
ne da sam uso da kradem jer krao ni nisam nego sam uso za korist, ali mi se svidjela familija pa sam bio osto

Status
Not open for further replies.
Top Bottom