vidi se na slici kako krade metkove u svoju korist napusta familiju i psuje nas preko discorda vidi se na prilozenoj slici ispod
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!e to i treba ovaj da se banuje vise
dobar dan optuzeni na slici se vidi kako pise da si nas iskoristio tako da molim te bez lazi odma posle toga si napustio familiju i izbacio prijatelja sa discorda koji mi je boostao discord serverOvo nije istina. Uz njegovu dozvolu sam uzeo revolver, on je rekao da vratim par metkova sto sam i uradio, sutra dan su me kickovali i onda su krenile pretnje za ban na discordu. Dokazi nisu dovoljni jer su lazni.
i reko sam da bi nastavio sa familijom, i nisam mislio iskoristeni da vam kradem metke za koje si mi dao dozvolu, nego da se malo zabavim ubacujem VAMA nove clanove i radim s njima obukudobar dan optuzeni na slici se vidi kako pise da si nas iskoristio tako da molim te bez lazi odma posle toga si napustio familiju i izbacio prijatelja sa discorda koji mi je boostao discord server
dobices za offtopic warne to i treba ovaj da se banuje vise
offtopic ne postoji doktoredobices za offtopic warn
nov si, samo ajde pusti nije tvoj slucaj. nemoj da tebe kacim na sajtofftopic ne postoji doktore
ne da sam uso da kradem jer krao ni nisam nego sam uso za korist, ali mi se svidjela familija pa sam bio ostoAnte Pepic sve se vidi šta si mu slao nemaš dokaz da ti je dao dozvolu i on sam kaze da nije i najgore je što si onda izašao iz fama i psovao nam sve na Discordu i rekao da si ušao da nas iskoristis
a sto si krao njemu pare sa akauntane da sam uso da kradem jer krao ni nisam nego sam uso za korist, ali mi se svidjela familija pa sam bio osto
aj da vidim dokaz. zajebavo sam se za to, naravno da mu nisam krao. niti sam mu ulazio u acc niti me zanimalo, valjda bi primjetio da sam mu krao pare.a sto si krao njemu pare sa akaunta