Jesu me pucali kad sam jednom bio na tom istom eventu unutra, kako su me vidjeli ne znam al su pucali na mene...i ja sam igrao ovu igricu iz sprdnje al sad više neću...kažeš nije ti bio cilj da dobijem ban a pišeš žalbu, nzm onda šta si htio ako se žališ na nešto..ko god je pisao ovdje žalbu išao je na to da igrač bude kažnjen za nešto...prijaviš mene u žalbi ne znajući ni dal sam te ja ubio jer se uopšte i ne vidi na tvom pov snimku, al sam se ja odmah javio da sam to bio ja...kasnije pišeš nekom trećem liku u komentarima da je to bio on i zbunjuješ i sebe i nas...i na kraju ja opet gubim vrijeme i živce jer pišem komentare na neku nebitnu stvar...to što sam pisao da si rus il stranac to je zato jer mi je pun k stranaca(sreo sam ih dosta) koji dolaze na balkanski grand rp server i pričaju na engleskom, tako da sam tu pogriješio i izvinjavam se ako sam te uvrijedio...sad stvarno neću više komentarisati jer vjeruj mi imam i prečeg posla od ovoga...aj sad adio i
Jesu me pucali kad sam jednom bio na tom istom eventu unutra, kako su me vidjeli ne znam al su pucali na mene...i ja sam igrao ovu igricu iz sprdnje al sad više neću...kažeš nije ti bio cilj da dobijem ban a pišeš žalbu, nzm onda šta si htio ako se žališ na nešto..ko god je pisao ovdje žalbu išao je na to da igrač bude kažnjen za nešto...prijaviš mene u žalbi ne znajući ni dal sam te ja ubio jer se uopšte i ne vidi na tvom pov snimku, al sam se ja odmah javio da sam to bio ja...kasnije pišeš nekom trećem liku u komentarima da je to bio on i zbunjuješ i sebe i nas...i na kraju ja opet gubim vrijeme i živce jer pišem komentare na neku nebitnu stvar...to što sam pisao da si rus il stranac to je zato jer mi je pun k stranaca(sreo sam ih dosta) koji dolaze na balkanski grand rp server i pričaju na engleskom, tako da sam tu pogriješio i izvinjavam se ako sam te uvrijedio...sad stvarno neću više komentarisati jer vjeruj mi imam i prečeg posla od ovoga...aj sad adio i uživaj
ja nisam ciljao na ban nego samo me zanimalo kako si me uspijo ubit jer me jos niko ovako nije ubio kad sam bio na avtoputu