Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24285
Players nickname
Nadir_Pilavko
Administrators nickname
Biggus_Nibbus
Date
Nov 24, 2022
Time
9:40
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/254537/#post-904748

Nadir Pilavko - Snoopy

Player
Player
Dobro jutro. Jučer sam napravio forum post za VDM, samo onako, klip od 30 sekundi kako me čovjek gazi. Koristio sam xbox game bar. Sljedeći dan udjem i vidim da sam dobio ban za G.P 6.7. Želim da se objasnim i izvinem za to što se desilo. Ušao sam u grad da nešto na brzinu obavim, ne uključivši svoj softver za klipovanje minut i po unazad, pa sam iskoristio Xbox game bar da snimim posljednjih 30 sekundi. Postavim na forum i.... Za to sam dobio ban na 30 dana. Želim da se izvinem duboko što nisam ispoštovao ovo pravilo i da se vratim u grad što prije jer ovaj server toliko podržavam i svakodnevno igram na njemu da mi je stvarno jako žao što sam dobio restrikciju na 30 dana. Hvala kome god da ovo čita i lijep pozdrav. Neće se nikada više ponoviti. Molim vas da mi se makne ban jako mi je zao za sve ali bas zelim da se vratim. Dobio sam skraćenje bana ali jako se izvinjavam i želim da igram na ovoj promociji s prijateljima i iskoristim. Molim vas da mi skinete ban stvarno nikada nisam kršio pravila i sve na serveru poštujem. Lp.

Nadir Pilavko - Snoopy

Player
Player
Želim da iskoristim ovu promociju da se zabavim sa bližim prijateljima i nastavim igrati u gradu, ja vas molim da mi oprostite za moje kršenje pravila i da me pustite ovaj put jer vam mogu garantovati da narednog neće biti.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom