Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
4210
Players nickname
Scotty Bon
Suspect ID
19165
Date of violation
Nov 26, 2022
Time of violation
3:27
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=LMcfzQHMyUE&ab_channel=011%D0%91%D0%95%D0%9E%D0%93%D0%A0%D0%90%D0%94

Maldathaes Trueshadow

Bolje mutno vino nego bistra voda
Player
Kao sto se moze cuti da lider organizacije "FIB" MG-a posto je pomenuo forum odmah cim sam mu prisao i dalje tokom razgovora i moze se cuti da nije bilo reci o pricanju OOC isto tako sam i ja pominjao OOC stvari u IC situaciji, dalje mozemo cuti kako doticni lider mene naziva "Budalom" dalje takodje mozemo cuti na datom snimku da kada je dosao admin sto znaci da situacije prelazi u OOC on mene naziva "moj indijanac" sto spada u OOC vredjanje. Voleo bih da se ova zalba resi u pozitivnom smislu i da lider ove organizacije snosi svoje posledice. Hvala
Hocu da se svi moguc offtopici kazne, prihvatam komentarisanje samo forum profila Nemanja Zajcev i ni jednog vise.
Posto mi je igra pukla i kada sam se vratio na server vidim da sam kikan iz FIB-a ako pogledamo snimak iz prufa mozemo cuti kako on govori da ce da resi to kada admin ode sto znaci da cu biti izbacen kao sto i jesam, smatram da ovo nije smelo da se dogodi posto je ovo mesanje ooc stvari sa ic-om, ako sam krsio pravila dok sam bio zaposlen i ako je to razlog voleo bih da dobijem dokaze o tome, hvala.
Dokaz da sam izbacen-https://www.youtube.com/watch?v=TOxlYbe9DLg&ab_channel=011%D0%91%D0%95%D0%9E%D0%93%D0%A0%D0%90%D0%94

djordjeeeeee

Player
Player
Taj kome je Leader rekao da je budala treba da okaci ako se zalba ne odnosi na tebe nece biti vazena

Petar_Djukic

Player
Player
Mene samo zanima sta si ti ovde okacio ali ok.Pa ja ovo ni iz zezancije ne bih postavio.Nidje veze

Tajksi Angel

Tyksy
Player
Kao sto se moze cuti da lider organizacije "FIB" MG-a posto je pomenuo forum odmah cim sam mu prisao i dalje tokom razgovora i moze se cuti da nije bilo reci o pricanju OOC isto tako sam i ja pominjao OOC stvari u IC situaciji, dalje mozemo cuti kako doticni lider mene naziva "Budalom" dalje takodje mozemo cuti na datom snimku da kada je dosao admin sto znaci da situacije prelazi u OOC on mene naziva "moj indijanac" sto spada u OOC vredjanje. Voleo bih da se ova zalba resi u pozitivnom smislu i da lider ove organizacije snosi svoje posledice. Hvala
Hocu da se svi moguc offtopici kazne, prihvatam komentarisanje samo forum profila Nemanja Zajcev i ni jednog vise.
Posto mi je igra pukla i kada sam se vratio na server vidim da sam kikan iz FIB-a ako pogledamo snimak iz prufa mozemo cuti kako on govori da ce da resi to kada admin ode sto znaci da cu biti izbacen kao sto i jesam, smatram da ovo nije smelo da se dogodi posto je ovo mesanje ooc stvari sa ic-om, ako sam krsio pravila dok sam bio zaposlen i ako je to razlog voleo bih da dobijem dokaze o tome, hvala.
Dokaz da sam izbacen-https://www.youtube.com/watch?v=TOxlYbe9DLg&ab_channel=011%D0%91%D0%95%D0%9E%D0%93%D0%A0%D0%90%D0%94
au a cemu santo

Miha One

Еј, не свани пуста зоро, пусти ме да чезнем
Player
Samo cekas da neko nesto napravi i da prijavis,pokusao si da me permas i nisi uspeo,pazi sta radis...

Strale_18

Player
Player
brt nisi uopste cool okacio si lika zato sto ti je rekao budala cak si i ti kriv zato sto jesi pogresio bas si jadan

Drac0n

Player
Player
Ne znam sta je ovde tokscinosr😬

U najgorem slucaju obojica možete dobiti kaznu za MG.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom