Sve u pov-u
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Hahhahhah jbg na sta si ti spao da ubijas igrace zbog onog sranjaHahhaha strasno sergio na sta si ti spao od onakvog momka. Ukrao biznis ukrao pikacua i ne zna pravila.
Znam da bi i ti voleo da mozes da ukrades kao ja ali jbg nisi sposobanHahhaha strasno sergio na sta si ti spao od onakvog momka. Ukrao biznis ukrao pikacua i ne zna pravila.
Haahhhahahahah diskord nije vezan za rp situacijuKako to pricate? Preko diskorda ili? MG
Hahhhahaahhah jbg zato ti imas zenski karakter i gc odecu da si uspeo da ukrades kao i ja nosio bi pikachu hahahahahahaahahahahahahhahhahhahMakar ne kradem i nisam retardiran. Posteno zaradjeno. OBRAZ CIST!
Sergio(lopovcina) zaboravio sam i kuma da ubacim u sliku i on je jos veca lopovcina ukrao pumuHahhaha strasno sergio na sta si ti spao od onakvog momka. Ukrao biznis ukrao pikacua i ne zna pravila.
jaaaaooo sineeee pa ti se bodesssSve u pov-u
Hahahahahahahahhahahahahahahahhaha neko je moroSergio(lopovcina) zaboravio sam i kuma da ubacim u sliku i on je jos veca lopovcina ukrao pumu