Buraz za vas ni ne treba pancir nemoj da si smesanjako dobar bait.. jedini koj ovdje baita si ti.. ti si dosao kod njegove kuce a ne on kod tovje.. previse si pametan buraz isto ko onaj tvoj pancir
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Buraz za vas ni ne treba pancir nemoj da si smesanjako dobar bait.. jedini koj ovdje baita si ti.. ti si dosao kod njegove kuce a ne on kod tovje.. previse si pametan buraz isto ko onaj tvoj pancir
zato si ga nosio.. neznam meni je sramota stobom da pisem. imas IQBuraz za vas ni ne treba pancir nemoj da si smesan
pa da nemojte njemu namjestiti, a on neka vama namjesti warn.Nemojte da pokusavate da namestite coveka da je koristio OBS kad nije
*ne znam, *s tobomzato si ga nosio.. neznam meni je sramota stobom da pisem. imas IQ
Brate haha. On warn porodici pokusava da namesti sto ga je jedan covek pucaoNemojte da pokusavate da namestite coveka da je koristio OBS kad nije
Stvarno ne znamzato si ga nosio.. neznam meni je sramota stobom da pisem. imas IQ
ne pokusava on nista.. nego vi se namjestili Porodici warn.. tri razlicite situacije to su 3 warna.. ima se jos pov ne briniBrate haha. On warn porodici pokusava da namesti sto ga je jedan covek pucao
Brate izvini sto ti kažem ali ti si napredno glupa osoba, u svakoj situaciji puca 1 lik a to ne znaci warn porodici nego warn za tog lika, KRAJ! Pritom pre toga šta ste radili našem clanu, sto ste ga vredjali i omalovažali za to treba da vas bude sramota!ne pokusava on nista.. nego vi se namjestili Porodici warn.. tri razlicite situacije to su 3 warna.. ima se jos pov ne brini
da si pametniji..bio bi na listi Forbesa.. a ne da cekas 15 min da ti porodica donira Revolver da se mozes pucat.. to je bio Cazimov POV.. a na moj ces vijdet nesto drugo.. nisam htjeo zbog Guccija i Elvisa.. ali posto si tako Pametan dokazat cu tiBrate izvini sto ti kažem ali ti si napredno glupa osoba, u svakoj situaciji puca 1 lik a to ne znaci warn porodici nego warn za tog lika, KRAJ! Pritom pre toga šta ste radili našem clanu, sto ste ga vredjali i omalovažali za to treba da vas bude sramota!
ma brate samo pjevas i dobijas pare,a ti si mi nesto pametan pises ne znam spojeno.da si pametniji..bio bi na listi Forbesa.. a ne da cekas 15 min da ti porodica donira Revolver da se mozes pucat.. to je bio Cazimov POV.. a na moj ces vijdet nesto drugo.. nisam htjeo zbog Guccija i Elvisa.. ali posto si tako Pametan dokazat cu ti
Da si pametniji znao bi kako se pise ne znamda si pametniji..bio bi na listi Forbesa.. a ne da cekas 15 min da ti porodica donira Revolver da se mozes pucat.. to je bio Cazimov POV.. a na moj ces vijdet nesto drugo.. nisam htjeo zbog Guccija i Elvisa.. ali posto si tako Pametan dokazat cu ti
ljudi sad ce vam redma brate samo pjevas i dobijas pare,a ti si mi nesto pametan pises ne znam spojeno.
sad ce ti red za rev..Da si pametniji znao bi kako se pise ne znam
pa dobro Buraz.. evo hvala sto si me naucio.. posto ja nemam nista sa Balkanom u svom zivotu.. sve iz Roleplaya naucio.. a za Pjevanje.. evo drugi put pjevaj nam tima brate samo pjevas i dobijas pare,a ti si mi nesto pametan pises ne znam spojeno.
Brate da mi je GTA najbitniji u zivotu bio bi u forbesu, samo pokazuje koliko si zarazen ovom igricom...da si pametniji..bio bi na listi Forbesa.. a ne da cekas 15 min da ti porodica donira Revolver da se mozes pucat.. to je bio Cazimov POV.. a na moj ces vijdet nesto drugo.. nisam htjeo zbog Guccija i Elvisa.. ali posto si tako Pametan dokazat cu ti