Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
316
Players nickname
Cazim sudjukovic
Suspect ID
20562
Date of violation
Nov 27, 2022
Time of violation
0:56
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ATo6x9jAN8k

Fixon Gotti

Player
Player
ne pokusava on nista.. nego vi se namjestili Porodici warn.. tri razlicite situacije to su 3 warna.. ima se jos pov ne brini
Brate izvini sto ti kažem ali ti si napredno glupa osoba, u svakoj situaciji puca 1 lik a to ne znaci warn porodici nego warn za tog lika, KRAJ! Pritom pre toga šta ste radili našem clanu, sto ste ga vredjali i omalovažali za to treba da vas bude sramota!

Evion White

Player
Player
Brate izvini sto ti kažem ali ti si napredno glupa osoba, u svakoj situaciji puca 1 lik a to ne znaci warn porodici nego warn za tog lika, KRAJ! Pritom pre toga šta ste radili našem clanu, sto ste ga vredjali i omalovažali za to treba da vas bude sramota!
da si pametniji..bio bi na listi Forbesa.. a ne da cekas 15 min da ti porodica donira Revolver da se mozes pucat.. to je bio Cazimov POV.. a na moj ces vijdet nesto drugo.. nisam htjeo zbog Guccija i Elvisa.. ali posto si tako Pametan dokazat cu ti

Hendrix

.......
Player
da si pametniji..bio bi na listi Forbesa.. a ne da cekas 15 min da ti porodica donira Revolver da se mozes pucat.. to je bio Cazimov POV.. a na moj ces vijdet nesto drugo.. nisam htjeo zbog Guccija i Elvisa.. ali posto si tako Pametan dokazat cu ti
ma brate samo pjevas i dobijas pare,a ti si mi nesto pametan pises ne znam spojeno.

J++

I’m up in all the stores when it rains, it pours
Player
Da si pametniji znao bi kako se pise ne znam

Evion White

Player
Player
ma brate samo pjevas i dobijas pare,a ti si mi nesto pametan pises ne znam spojeno.
pa dobro Buraz.. evo hvala sto si me naucio.. posto ja nemam nista sa Balkanom u svom zivotu.. sve iz Roleplaya naucio.. a za Pjevanje.. evo drugi put pjevaj nam ti :)

Fixon Gotti

Player
Player
Brate da mi je GTA najbitniji u zivotu bio bi u forbesu, samo pokazuje koliko si zarazen ovom igricom...

Luka Immortal

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 20562 dobit će kaznu za G.P 6.15
    ID 28241 dobit ce kaznu za G.P 6.15

Status
Not open for further replies.
Top Bottom