Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
13313
Players nickname
Lux_Mirkovic
Administrators nickname
Lukas_Anderson
Date
Nov 27, 2022
Time
16:20
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/257306/

luk11ca

Player
Player
Zalba na admina koj je doneo odluku na zalbu Approved - G.P. 6.22/1.3 | ID 13313
Moji "prijatelji" iz familije Zampa su mi u voice chatu in game rekli da pokupim sve stvari koje ima u bunkerima od automobila i stavim ih u inventory u kucu. I ja sam tako i napravio i oni su snimili logove i optuzili me da sam ja uzeo stvari iz auta za sebe a stavio sam sve u kucu.
Molim da se reaguje na ovaj slucaj.

ScrappytheCoco

Player
Player
Zalba na admina koj je doneo odluku na zalbu Approved - G.P. 6.22/1.3 | ID 13313
Moji "prijatelji" iz familije Zampa su mi u voice chatu in game rekli da pokupim sve stvari koje ima u bunkerima od automobila i stavim ih u inventory u kucu. I ja sam tako i napravio i oni su snimili logove i optuzili me da sam ja uzeo stvari iz auta za sebe a stavio sam sve u kucu.
Molim da se reaguje na ovaj slucaj.
Da li treba screenshoot poruka sa tobom gde ti je rečeno da vratiš to što si uzeo da se ne bi reagovalo i na šta si ti odgovorio da ne znaš o čemu se radi jer si bio afk? Tkd ne pravi se nevin :)

luk11ca

Player
Player
Pa bio sam afk i onda sam dosao jer sam iso rucat. Slobodno posaljes screenshot jer ste mi namjestili druze

Miki_Moncler

Player
Player
Pricam kao lider familije.
Rekao si da si bio afk do 14:00 a sve stvari su uzete iza 14:00.. nije tebi nitko nista smjestio nego se pravis lud, i kad smo te pitali za te stvari pravio si se lud kao da nemas pojma o cemu se radi.
Postoje logovi o svemu, a logovi ne lazu.
Stvari ko stvari nisu problem, nego je stvar principa i krađe, odnosno uzimanja bez pitanja. Ako zelis nesto uzet, pitas i dobijes dopustenje a ne da krades u nadi da nitko nece primjetiti.
Ugodna vecer, ljubi brat <3

Status
Not open for further replies.
Top Bottom