Prije svega nikada nisam dobio ban igram vec oko 1 godinu i vise. Da pocnem polako; isao sam na event normalno sve administracija pravila, umro sam, isped bolnice me neko udario autom i izvadio sam rev dolazi Pfce i vezuje mi sa prijeda bez pancira i svega (ok undercover) pozovem admina da mu objasni da ne smije nista 5 min poslije eventa i kazem mu cekaj prelazimo u OC, sacekaj admina. Admin Matija se pojavljuje i vidi se da su bili drugari zato sto odma mene napada jer sam rekao da me neki retard puko autom itd... objasnjavam situaciju.admin mi prijeti kako ce me kazniti za OC vrijedjanje. I pfce me vezo u admin situaciji takodje, otisao sam na deathrun event dopusteno mi je bilo, zatim mi admin da 3h MG ( bez ikakvog razloga ja sam naglasio da situacija prelazi u OC i reko sam adminu da sidje sa neba jer nije uredu da me hapsi 5 min nakon eventa. Uglv ja sam u demogran pisem svasta ali nisam vrijedjao nigdje, rekao sam da ide na sajt za korupciju i to je to. Molio bi da dobijem unban ako je moguce jer NIKAD nisaa dobio ban u zivotu i ako sam u pravu da se admin kazni maksimalnom kaznom. Prijatan dan.