Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
25929
Players nickname
Bobche Majstorovic
Suspect ID
0000
Date of violation
Nov 29, 2022
Time of violation
16:54
Proofs
https://youtu.be/61eowsGw-PM

Bobche Ganavrno

Player
Player
Isao sam sa par clanova familije u ghetto, hteo sam ispostovati rp da ostanem u ghettu,pokusao sam u ghettu da bezim ali to nije bilo moguce zbog remanja pa sam bio primoran da pobegnem u grad ali sam se hteo vratiti. Ubili su me u gradu, svi su pucali i ostale ljude koji su prolazili isto u gradu, bilo je prisutno par administratora u ovu rp situaciju koji su rekli da dolaze.

Bat0

Player
Player
kako vagosi varn kad ljudi nemaju org kola, mogu dobit demorgan, a ti mozes mg jer ono braca prepozno si ih preko ID da su u vagosima, moje iskreno misljenje sad izvini ako gresim

Djurke1337

Player
Player
Pokusaj nabijanja warna.... ID 30067 je jedini uradio MG , a i nisu sva trojica pucala u gradu po tvojoj "mapi"
Roleplay je poceo u getu tako da igraci imaju pravo da nastave rp u gradu jer si pobegao

sloopdogg

Player
Player
Bukvalno lik te samo 1 put udario sa auto i to kako sto vidim valjda nije bilo bas namjerno, to sto su te ubili van geta smeju jer se produzuje RP situacija, ne vidim ovde mass rule break

Ancceloti Ganavrno

Player
Player
Pokusaj nabijanja warna.... ID 30067 je jedini uradio MG , a i nisu sva trojica pucala u gradu po tvojoj "mapi"
Roleplay je poceo u getu tako da igraci imaju pravo da nastave rp u gradu jer si pobegao
nije pokusaj nabijanja warna neznam te emam nista protiv tebe ali trebali bi igraci bit kaznjeni

Bobche Ganavrno

Player
Player
Bukvalno lik te samo 1 put udario sa auto i to kako sto vidim valjda nije bilo bas namjerno, to sto su te ubili van geta smeju jer se produzuje RP situacija, ne vidim ovde mass rule break
jeste on mene jednom udario, ja sam bezao blkokira mi put ja sam hteo ispostovati rp da im u ghettu pobegnem ali sta cu kad toliko blokiraju ako su vec hteli da me robaju toliko mogli su pozvati nekog na radio i da me ubiju cemu remanje?

Bobche Ganavrno

Player
Player
da sam ja toliko imao prava da nastavljam rp u gradu skoro nikad ne bih bio zbog gp 6.15 bio u ghettu, nemam ja nista protiv tvoje org ali zasto primate takve ljude (nista za njih) ?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom