Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18671
Players nickname
Ammir Youkai
Suspect ID
0000
Date of violation
Nov 30, 2022
Time of violation
11:44
Proofs
https://youtu.be/0JW0SVB_zM0

ammirshotta

Player
Player
Ulaze na autoput koji je zabranjen. 1.18 Zabranjeno je koristiti mesta kojima se ne može pristupiti peške ili merdevinama kada je događaj već počeo i nije dozvoljeno korišćenje uzvišenja kao što su autoputevi koji nisu dostupni iznutra kada je događaj počeo. | Zatvor 120 min

Rebaracc

Player
Player
Trenutno se nalazim u Dubai-u otisao sam da gledam svetsko i udjem na forum i vidim ove nebuloze ali u svakom slučaju volim vas.❤

Don Jeans

Player
Player
Ulaze na autoput koji je zabranjen. 1.18 Zabranjeno je koristiti mesta kojima se ne može pristupiti peške ili merdevinama kada je događaj već počeo i nije dozvoljeno korišćenje uzvišenja kao što su autoputevi koji nisu dostupni iznutra kada je događaj počeo. | Zatvor 120 min
Kako znas da nisu usli u krug skroz dolje sa druge strane pa se popeli do gore?

Soze

Player
Player
Ovo je warn, ovo je warn, cemu se vi radujete. Eh, eh...

Adonis Zabataaa

Player
Player
Posto nije bilo dovoljno mesta u hotelu u Dohi rezervisano mi je u Dubai-u pa na utakmicu koju idem da gledam koja je u petak putujem do tamo. Pozdrav !
Pozdrav ja trenutno boravim u hotelu u Dohi imam viska sobu ukoliko zelite otkazite boravak u Dubai-u rado cu vam pruziti smjestaj.LP.!

J++

I’m up in all the stores when it rains, it pours
Player
Vi kada ulazite na autoput okej je?!

Kevin Elkhabib

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam odbiti ovu zalbu.​
  • Posto ID 6503 nije dostavio POV sa eventa Familija Blade nece dobiti upozorenje na POVu koji imamo se ne vide ID od igraca.​
  • ID 6503 Ce dobiti kaznu za P.D 1.7.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom