Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
27751
Players nickname
Stefan AlCapone
Suspect ID
0000
Date of violation
Nov 30, 2022
Time of violation
18:40
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=MSWjaiUEddE

Bonnie Sanchez

Player
Player
Nekorektno i ružno pre svega što pokušavate nekome na ovaj način da naškodite... Kao da nemate čime pametnijim da se bavite. Ako mislite da možete bolje imali ste dosta prilika da se prijavite za lidera i to pokažete.
U svakom slucaju ovaj POV može biti i self report za FearRP zato što se lagano vozikate po vojnoj bazi (isto tako bi prošetali i npr kroz Ballas HQ?)...

Ima ko će da pogleda ovo i da svoju procenu, a vi pokazujete kakvi ste ljudi. Svaka čast.

Miladin

Player
Player
Bolje da cutis Stefane bices u neku org i ti, ali Karma je kucka pa se vrati.

Joca Soprano

Player
Player
Nije prvi put da nisu aktivni na vratima . Ja dolazim sa kolima da pitam u vezi regrutacije covek vadi pusku i puca me dok sam jos na mostu, kada dodjem i pitam ih u vezi regrutacije on meni broji 3 sekunde bez odgovara na dato pitanje iako treba brojiti 5 sekundi.

Lukas Anderson

Player
Player
Nakon pregleda ove zalbe odlucio sam da Odbijem zalbu.

Nedovoljno dokaza (Samo bez laganja i namestanja warn-ova providno radite te stvari)
Na 00:10 sek si izgovorio"Au koje rasulo" a nisi se ni priblizo kapiji a niti vidis ljude. Gluma ti slabije ide.
A to sto ste ubili NG-ovce na kapiji pa vi posle dolazite da snimate...​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom