Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20122
Players nickname
Ancceloti_Ganavrno
Administrators nickname
Luka Immortal
Date
Nov 24, 2022
Time
17:30
Proofs
https://imgur.com/a/uXE7xjn

Ancceloti Ganavrno

Player
Player
Dobar dan administracijo 24.11 sam dobio warn za CL jer mi je usisivacem mater isključila pc ja imam pov toga ali admin je meni zahtijevao crash log ali ja to nisam znao naći pa sam reko sebi nek prođe warn,prošlo je 7 dana i nije isteko warn pise 2 dana.Pogledajte logove pa možete vidjeti da sam dobio 24.11 17:30 dobio warn.admin ivkezz Mi je reko kao Admin je donio ispravnu odluku.ja sam mislio na kako mi nije istekao warn a proslo je 7 dana.pogledajte logove pa ce te vidjet da sam 24 dobio warn i da mi je istekao

Ancceloti Ganavrno

Player
Player
Dobar dan administracijo 24.11 sam dobio warn za CL jer mi je usisivacem mater isključila pc ja imam pov toga ali admin je meni zahtijevao crash log ali ja to nisam znao naći pa sam reko sebi nek prođe warn,prošlo je 7 dana i nije isteko warn pise 2 dana.Pogledajte logove pa možete vidjeti da sam dobio 24.11 17:30 dobio warn.admin ivkezz Mi je reko kao Admin donio ispravnu odluku.ja sam mislio na kako mi nije istekao warn a prošlo je 7 dana.pogledajte logove pa ce te vidjet da sam 24 dobio warn i da mi je istekao
mislim treba mi istec ali pise jos 2 dana

Ancceloti Ganavrno

Player
Player
strv
je los jer kad sam slucajno stavio da kvaliteta bude losija i onda je los pov ali se čuje usisivacem ali iskljucio sam mic da se ne cuje nista pri kraju

Ancceloti Ganavrno

Player
Player
vvidis da odjednm prestaje snimanje (to jest kraj videa)odjednom se gasi kosto vidis .mogu sherat screen na discordu tebi ako os vidit pise na kraju pova kad gleas videa game crashed!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom