Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Power abuse policajca, rp to win, provociranje građana, i bezrazložni jail sentence više puta, Id:253

Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Aleksandar boksic
Suspect ID
253
Date of violation
Dec 4, 2021
Time of violation
02:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=qZ-4GBec5kE

aleksandar boksic

Player
Player
HARD roleplay to win, Powergaming, Deathmatching, Non -RP, Izazivanje, Nerealno ponašanje (UB), bahatost, superman
Policajac iskorištava svoju moć, zatvara me u zatvor više puta (6sati) iz nepravednih razloga, uništava igru više igrača.

youtube dokaz 1
Policajac iskorištava svoju moć da sazna broj građanina, zove ga na ''ferku'' PRVI da bi ga kasnije ga zatvorio na 2 sata.
Velika razina bahatosti i samouvjerenosti da mu se ništa ne može i da smije uništavati igru drugima kako mu se prohtije

youtube dokaz 2
Policajac odbija poziv u arenu na fight, traži tučnjavu na ulici, višestruko naglašava da nije na dužnosti, i da se želi potući, te potom zatvara na 2 sata jail time, opet velika razina bahatosti, impulsivnog ponašanja

youtube dokaz 3
PRIZNAVANJE KRIVNJE POLICAJCA ADMINU, admin mora intervenirat da spriječi 3. ilegalno uhapšivanje i jail time.

Dečko uništava igru drugim playerima ako je postavljen u poziciji bilokakve moći.
Za dobrobit servera bi bilo najbolje da ga se makne sa te pozicije jel očito će je abusati.
Dokaza ima još mnogo, preko 20gb videa, 10+h, ranijeg uhapšivanja ako je potrebno,

Također bi molio da se account ID 4686 koji je banovan na 7 dana radi jednog malog kratkog ispadaja vrijeđanja majke makne ili barem spusti na 180minuta mute, a ne 7 dana ban, s obzirom na okolnosti u kojima se našao nakon 6 sati provedenih nevin u zatvoru kao žrtva očitog power play abusanja,
prvi ispadaj takve naravi, neće se ponoviti i jako isprovociran mislim da je 7 dana ban previše i da se treba maknit kazna ili smanjit na 180min mute.
Dokaze koje je igrač Id 253 koristio su jako kratki i editani u njegovu korist iz jednostavnog razloga što moraju takvi bit da bi se sakrilo
njegovo krivodjelovanje, za razliku od mojih videa koji su opširniji i pokazuju pravu sliku događaja

3.2 Roditelje ne treba spominjati u svim chatovima, uključujući glasovne | Isključite zvuk 180 minuta ili zabranite pristup do 7 dana.

Last edited:

N1KI

Player
Player
Burazera imas putem roleplaya koji me isto izaziva na ferku ovo je delic od situacije moja zalba koja ja prihvacena na njoj se vide svi dokazi o situaciji

bugattifamily

Player
Player
U posjedu sam preko 10gb bezobraznog i neodgovornog ponasanja igrac 253. Mnogobrojni HARD powerplayevi, jako nezrelo i bezobrazno.
Napraviti cu i svoju prijavu da bude sluzbeno ako treba eskalirati na vece instance.

Ja sam svjedok svemu snimke imam. Ti decko 253 si sve rekao sve se vidi ims svoj post prijavu za igraca dosta je tvog terora ove zajednice i ljudi.
Neces vise sva videa cu sad objavit.

Zoves fib bezvezes admin ti je rekao da si u krivu i opet si bezobrazan

Neces vise raditi teror nad mojim prijateljima

papi2k

Player
Player
Nafurano i traumatizirano dijete na višoj poziciji = GG

bugattifamily

Player
Player
Na dokazu 2 se vidi kako izvrsavas Fear Rp
Na svakom dokazu se vidi sto ti radis. Ja sam za da i ja dobijem ban dokle god bude posteno. Samo postenje, ako sam kriv placam ali ovo sve sto si ti radio je za svaku osudu.

Ja neznam sad ako se logiram oces me opet trazit? Oces mi se opet smijat i izivljavat se nadamnom? Sprdat se snama derat se sad ce te lezat oces opet to raditi? Naravno jer mislis da za tebe pravila ne vrijede..

Doslo je 10 fib policajaca i ti koji si nas mucki i provokatorski navukao na parking.

Koliko ljudstva i risursa treba za tucnjavu bez oruzja?

Ponudim arenu ti kazes ne idemo na parking.

Jako jako provokatorski i ne fer.

Sram te moze biti.

bugattifamily

Player
Player
Burazera imas putem roleplaya koji me isto izaziva na ferku ovo je delic od situacije moja zalba koja ja prihvacena na njoj se vide svi dokazi o situaciji
I nismo mi burazeri dijete moje.

A tvoja zalba....daj cijeli pov sve.

aleksandar boksic

Player
Player
Hard hard Roleplay to win, deathmatching, ako ova osoba ostane u poziciji moći lagano će elijenirati sve igraće servera jedan po jedan ko god ulazi u interakciju snjim.
Nadam se da će bit sankcioniran

BabySteps

Player
Player
Strasno gledam sve ovo i odmah se moram aktivirati jer sam bio tamo prisutan i ako ce trebati mogu se i ja aktivirati ako ce trebati. Covjek je prekršio sva pravila koja je mogao u prvih 5 minuta a nakon da ni ne pricam. Sto kaze gore kolega, postenje prije svega svakom ban ili kazna kakvu zasluzuje ali da ljudi na poziciji tako koriste svoju moc da bi malom covjeku u igri nastetio je ravno smrti servera
Ljudi i ovako RP ne rade do kraja a na ovaj nacin anarhija je zagarantirana.

bugattifamily

Player
Player
Strasno gledam sve ovo i odmah se moram aktivirati jer sam bio tamo prisutan i ako ce trebati mogu se i ja aktivirati ako ce trebati. Covjek je prekršio sva pravila koja je mogao u prvih 5 minuta a nakon da ni ne pricam. Sto kaze gore kolega, postenje prije svega svakom ban ili kazna kakvu zasluzuje ali da ljudi na poziciji tako koriste svoju moc da bi malom covjeku u igri nastetio je ravno smrti servera
Ljudi i ovako RP ne rade do kraja a na ovaj nacin anarhija je zagarantirana.
Hvala na potpori BabySteps.

Slazem se ovo se mora zavrsiti i stati na kraj svemu ovome.

Njegov slucaj se rijesio u 2 sata kada je mucki prijavio igraca 4684. Igrac 4686 je dobio ban u roku 2 sata. Ocito da mladi gospodin ima neku privilegiju.

N1KI

Player
Player
Ne zelim da se uplicem u dalji tok razgovora neka admin zavrsi konverzaciju

veljko302

Player
Player
Ovo je sve po IC , ne vidim gresku policije i FIB-a. Samo napred sklonite ovakve ljude sa ulice koji imaju uperenu pusku i skacu sa visine velike i nastavljaju trcati kao da trce maraton. Toliko

veljko302

Player
Player
Na svakom dokazu se vidi sto ti radis. Ja sam za da i ja dobijem ban dokle god bude posteno. Samo postenje, ako sam kriv placam ali ovo sve sto si ti radio je za svaku osudu.

Ja neznam sad ako se logiram oces me opet trazit? Oces mi se opet smijat i izivljavat se nadamnom? Sprdat se snama derat se sad ce te lezat oces opet to raditi? Naravno jer mislis da za tebe pravila ne vrijede..

Doslo je 10 fib policajaca i ti koji si nas mucki i provokatorski navukao na parking.

Koliko ljudstva i risursa treba za tucnjavu bez oruzja?

Ponudim arenu ti kazes ne idemo na parking.

Jako jako provokatorski i ne fer.

Sram te moze biti.
Gopodine vi ste naseli na njegovu foru, to sto ste vi ispali manje pametniji to ste vi krivi, ne neduzan decko koji je uspeo da vas prevari. Toliko

bugattifamily

Player
Player
Gopodine vi ste naseli na njegovu foru, to sto ste vi ispali manje pametniji to ste vi krivi, ne neduzan decko koji je uspeo da vas prevari. Toliko
Znaci ti meni oces rec da sam ja glup jer sam nasjeo na "njegovu foru". Ako ti je to argument, ako je poanta u "forama" ko je nasjeo na neciju foru onda je ovo sve totalni debilizam.

To ako je tvoj kolega, razumijem, moras stati na njegu stranu jer je to tako ovdje i to tako ide, ali nemoj se zakopavati do kraja.

Kad dodem na server dodi da nasjednes na foru ali nemoj je prijaviti jel. kako ti kazes to su fore. Sve tu to fore tok se balavcima ne digne onda je problem. Onda rade hormoni onda je on gazda najjaci to ti nije dobro u zivotu frende. Nemoj stajat na neciju stranu dok ne baratas sa teorijem i činjenicom.

Sa druge strane vi ste ispalili debili i sad Vam je krivo jer vas je neki dečko izvozao. Dečko Vas je mentalno nadigrao, dečko Vas je ponizio a Vi ste se osjećali povrijeđeno jer niste mogli gurat svoju priču kao inače. Oprosti Veljko nađi pametnije drugove.

Ja opet ponavljam JA TRAZIM BAN ZA SEBE AKO SAM PREKRSIO PRAVILO ALI ISTO TAKO OCEKUJEM APSOLUTNO ISTI TRETMAN I ZA TVOG KOLEGU.

Ne razumijem tvoju logiku? jel igramo po pravilima ili po forama?

Veljko prijatelju, želim ti sve najbolje i da izvučeš neku, dao bog pouku, za sve ovo. Nisi u toku neznam iskreno jesi ti bio uopće tamo tako da je malo bezveze da se praviš sudac bezda si upućen u problem. jedino ako ti imas neki problem to jedruga prica svakako sam otvoren za razgovor da izgladimo stvari i da vidimo gdje je nastala ova pizdarija.
O

Opet Veljko velim, vjerujem da si drag dečko ali nemoj u kupus bez plana.

Ovim putem poziva sve koji žele spasiti drugara Nika da se javi sa POV. Svi smo tu da pričamo. Imate POV? Da ili ne? Sve je vrlo jasno možemo pričati do sutra ali frende ili imaš dokaz ili nemaš. ja svoje stavljam sutra ovaj dečko ID: 4686 je svoje stavio tako da ne vidim u čemu je problem.

stavi cijeli POV da vidimo cijelu situaciju. Zašto nećeš?

PS. FIB nije tu ništa kriv, razgovarao sam sa dečkima poslije svega. Sami dečki kažu mi neznamo zašto smo ovdje.....nači opet ne barataš tematikom i praviš se pameta. FIB nije kriv dečki su bili tamo jer je ih je mali pozvao i decki su dosli kako je receno. Nemoj ih uplitati tamo i raditi probleme njima kad ne treba. NISU ONI KRIVI ONI SU RADILI SVE KAKO TREBA MALI NIJE OK SAM SA SOBOM I POZVAO JE 10 FIB LJUDI.

Last edited:

Luka Sprite

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Ovo je IC problem , nije ni jedno pravilo prekrseno od strane Policija i FIBa. ID ( 4686 ) dobice kaznu za psovanje majke.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom