By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Merise skemaro stara i mene si skemao isto za one balkalave.jebem teKo te scemao, nemoj da seres...
njemu su pare date, moze admin da vidi u logovimaTo dvoje su drugari taj 26k i 14k. Vidjam ih zajedno se ludiraju autima po gradu. Jbg brate ne daj nista dok pare ne uzmes na razmenu.
a sto se tebe tice ne znam nista od toga, mozda si me zamenio, L.pMerise skemaro stara i mene si skemao isto za one balkalave.jebem te
Lice skamujes svaki dan ljude nemoj da seres dovoljno si se izvukao mislim da te se trebalo kazniti isto ko i lika koji tebi broji sekunde jer to spada pod TK jer ste u istoj familijinjemu su pare date, moze admin da vidi u logovima
nije postavljen video od pocetka situacije
a sto se tebe tice ne znam nista od toga, mozda si me zamenio, L.p
merise za to se dobija 60 samo da ti javimKo te scemao, nemoj da seres...
Lice skamujes svaki dan ljude nemoj da seres dovoljno si se izvukao mislim da te se trebalo kazniti isto ko i lika koji tebi broji sekunde jer to spada pod TK jer ste u istoj familiji
merise za to se dobija 60 samo da ti javim
Siso lazovskanjemu su pare date, moze admin da vidi u logovima
a sto se tebe tice ne znam nista od toga, mozda si me zamenio, L.p
njemu su pare date, moze admin da vidi u logovima
a sto se tebe tice ne znam nista od toga, mozda si me zamenio
dogovorili smo se 35k za pola pa jos 35k za pola I onda mi nisi dao nista
cuje se njegov glasNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Imate rok od 4h.
- Dostavite POV u kojem se čuje vaš glas. U datom POV-u se u datim trenutcima ne čuje vaš glas.