1.Ime porodice:Wienna
2.Ime lidera:Nikita Habibi
3.ID od lidera:11810
4.Broj familijarne kuce:32
5.Discord lidera familje:Kovac#0653
6.Forum link od vlasnika:djordjemarihuana
Prica porodice:
Prošlo je dosta vremena otkako sam napustio svoj dom, mamu, tatu i braću i sestre. Bili smo velika porodica, ali su se vremenom svi razdvojili. Radio sam kao državni sekretar, miran život. Ponekad sam razmišljao da se ponovo spojim sa svojom porodicom, ali nisam mogao. U nedelju podne u vestima sam čuo da je moj mlađi brat optužen za zločin i označen kao najtraženiji. Malo sam tražio da saznam istinu o njegovom zločinu i završio sam u užasnoj vesti da su mi mama i tata umrli. To je bilo ubistvo i moja mlađa braća žena je takođe bila mrtva. Bio je dobar policajac, ubistva u našoj porodici naterala su ga na osvetu. Sada sam čuo da je otišao u Los Santos nakon što je bio najtraženiji. Tako se postojeći članovi naše porodice i članovi kojima se naša porodica najviše veruje formiraju kao nova organizacija pod nazivom "Wienna". Glavni cilj članova naše porodice je da pronađu ubicu i osveti mu se. ali nije baš lako jer sam čuo da je pod zaštitom neke ogromne kriminalne organizacije u Los Santosu. Tako da se spremamo da odrastemo kao još jedna kriminalna organizacija u Los Santosu.To će biti naš primarni cilj da arhiviramo glavni cilj.
Ciljevi porodice:
Cilj nam je bio da budemo najbolji u poslu koji radimo te da naša auta dominiraju kako vizuelnim dijelom tako i performansama. CIlj svega toga je bio da kupimo legalne biznise s kojim bi nastojali održati pritoke novca. Želimo igraditi ime i poštovanje drugih, stvoriti nove poznanike i suradnike, te ukloniti sve potencijalne prijetnje i stavke koje bi usporavale rad i razvoj kluba. Skupiti veći broj članova koji će se pridržavati pravila te na svakom zadatku raditi kao porodica. U daljem periodu nastojali bi otvoriti i novo staro sjedište u Sandy Shores-u kako bi odatle lakše i brže radili i upravljali poslovima na farmi, od kojih klub i opstaje svih godina.
RANKOVI FAMILIJE:
(1) Gunner - Novi clan porodice.
(2) Driver - Clan koji uci kako sve funkcionise u porodici.
(3) Diler - Clan koji je upoznat sa porodicom
(4) Hitman - Iskusni clan koji vozi high commande na evente.
(5) Haker - Ide na evente, i pomaze porodici.
(6) Pilot - Clan koji ima pristup boljim vozilima.
(7) High Command - Clan koji je zaduzen da proverava nove clanove.
(8) Assistent - Clan koji je blizan sa high command, ide na sfere i uziva sa vecim rankovima.
(9) C-Lider - Clan koji je zamenik lidera i ima pristup skoro svim funkcijama.
(10) Lider - Clan koji ima potpuni pristup i glavni odgovorni za porodicu.
PRAVILA PORODICE:
1:Zabranjeno je ubijanje klana obitelji [TK].
2:Zabranjeno je nepostovanje veceg cina.
3:Zabranjeno je vredjanje clanova porodice.
4:Zabranjeno je namjerno nabijanje warnova obitelji.
5:Zabranjeno je kačiti clanove porodice na forumu sve resavamo u obitelji.
6:Zabranjeno je vredjanje clanova porodice na bilo koji nacin.
7:Zabranjeno je uzimanje stvari iz skladišta bez dozvole veceg cina.
8:Svako oružje koje dobijete na događajima mora da se vrati.
9:Zabranjeno je vredjati familiju.
LOGO:
2.Ime lidera:Nikita Habibi
3.ID od lidera:11810
4.Broj familijarne kuce:32
5.Discord lidera familje:Kovac#0653
6.Forum link od vlasnika:djordjemarihuana
Prica porodice:
Prošlo je dosta vremena otkako sam napustio svoj dom, mamu, tatu i braću i sestre. Bili smo velika porodica, ali su se vremenom svi razdvojili. Radio sam kao državni sekretar, miran život. Ponekad sam razmišljao da se ponovo spojim sa svojom porodicom, ali nisam mogao. U nedelju podne u vestima sam čuo da je moj mlađi brat optužen za zločin i označen kao najtraženiji. Malo sam tražio da saznam istinu o njegovom zločinu i završio sam u užasnoj vesti da su mi mama i tata umrli. To je bilo ubistvo i moja mlađa braća žena je takođe bila mrtva. Bio je dobar policajac, ubistva u našoj porodici naterala su ga na osvetu. Sada sam čuo da je otišao u Los Santos nakon što je bio najtraženiji. Tako se postojeći članovi naše porodice i članovi kojima se naša porodica najviše veruje formiraju kao nova organizacija pod nazivom "Wienna". Glavni cilj članova naše porodice je da pronađu ubicu i osveti mu se. ali nije baš lako jer sam čuo da je pod zaštitom neke ogromne kriminalne organizacije u Los Santosu. Tako da se spremamo da odrastemo kao još jedna kriminalna organizacija u Los Santosu.To će biti naš primarni cilj da arhiviramo glavni cilj.
Ciljevi porodice:
Cilj nam je bio da budemo najbolji u poslu koji radimo te da naša auta dominiraju kako vizuelnim dijelom tako i performansama. CIlj svega toga je bio da kupimo legalne biznise s kojim bi nastojali održati pritoke novca. Želimo igraditi ime i poštovanje drugih, stvoriti nove poznanike i suradnike, te ukloniti sve potencijalne prijetnje i stavke koje bi usporavale rad i razvoj kluba. Skupiti veći broj članova koji će se pridržavati pravila te na svakom zadatku raditi kao porodica. U daljem periodu nastojali bi otvoriti i novo staro sjedište u Sandy Shores-u kako bi odatle lakše i brže radili i upravljali poslovima na farmi, od kojih klub i opstaje svih godina.
RANKOVI FAMILIJE:
(1) Gunner - Novi clan porodice.
(2) Driver - Clan koji uci kako sve funkcionise u porodici.
(3) Diler - Clan koji je upoznat sa porodicom
(4) Hitman - Iskusni clan koji vozi high commande na evente.
(5) Haker - Ide na evente, i pomaze porodici.
(6) Pilot - Clan koji ima pristup boljim vozilima.
(7) High Command - Clan koji je zaduzen da proverava nove clanove.
(8) Assistent - Clan koji je blizan sa high command, ide na sfere i uziva sa vecim rankovima.
(9) C-Lider - Clan koji je zamenik lidera i ima pristup skoro svim funkcijama.
(10) Lider - Clan koji ima potpuni pristup i glavni odgovorni za porodicu.
PRAVILA PORODICE:
1:Zabranjeno je ubijanje klana obitelji [TK].
2:Zabranjeno je nepostovanje veceg cina.
3:Zabranjeno je vredjanje clanova porodice.
4:Zabranjeno je namjerno nabijanje warnova obitelji.
5:Zabranjeno je kačiti clanove porodice na forumu sve resavamo u obitelji.
6:Zabranjeno je vredjanje clanova porodice na bilo koji nacin.
7:Zabranjeno je uzimanje stvari iz skladišta bez dozvole veceg cina.
8:Svako oružje koje dobijete na događajima mora da se vrati.
9:Zabranjeno je vredjati familiju.
LOGO:
Last edited: