Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Nikita Habibi

Player
Player
1.Ime porodice:Wienna
2.Ime lidera:Nikita Habibi
3.ID od lidera:11810
4.Broj familijarne kuce:32
5.Discord lidera familje:Kovac#0653
6.Forum link od vlasnika:djordjemarihuana

Prica porodice:

Prošlo je dosta vremena otkako sam napustio svoj dom, mamu, tatu i braću i sestre. Bili smo velika porodica, ali su se vremenom svi razdvojili. Radio sam kao državni sekretar, miran život. Ponekad sam razmišljao da se ponovo spojim sa svojom porodicom, ali nisam mogao. U nedelju podne u vestima sam čuo da je moj mlađi brat optužen za zločin i označen kao najtraženiji. Malo sam tražio da saznam istinu o njegovom zločinu i završio sam u užasnoj vesti da su mi mama i tata umrli. To je bilo ubistvo i moja mlađa braća žena je takođe bila mrtva. Bio je dobar policajac, ubistva u našoj porodici naterala su ga na osvetu. Sada sam čuo da je otišao u Los Santos nakon što je bio najtraženiji. Tako se postojeći članovi naše porodice i članovi kojima se naša porodica najviše veruje formiraju kao nova organizacija pod nazivom "Wienna". Glavni cilj članova naše porodice je da pronađu ubicu i osveti mu se. ali nije baš lako jer sam čuo da je pod zaštitom neke ogromne kriminalne organizacije u Los Santosu. Tako da se spremamo da odrastemo kao još jedna kriminalna organizacija u Los Santosu.To će biti naš primarni cilj da arhiviramo glavni cilj.

Ciljevi porodice:

Cilj nam je bio da budemo najbolji u poslu koji radimo te da naša auta dominiraju kako vizuelnim dijelom tako i performansama. CIlj svega toga je bio da kupimo legalne biznise s kojim bi nastojali održati pritoke novca. Želimo igraditi ime i poštovanje drugih, stvoriti nove poznanike i suradnike, te ukloniti sve potencijalne prijetnje i stavke koje bi usporavale rad i razvoj kluba. Skupiti veći broj članova koji će se pridržavati pravila te na svakom zadatku raditi kao porodica. U daljem periodu nastojali bi otvoriti i novo staro sjedište u Sandy Shores-u kako bi odatle lakše i brže radili i upravljali poslovima na farmi, od kojih klub i opstaje svih godina.

RANKOVI FAMILIJE:
(1) Gunner - Novi clan porodice.
(2) Driver - Clan koji uci kako sve funkcionise u porodici.
(3) Diler - Clan koji je upoznat sa porodicom
(4) Hitman - Iskusni clan koji vozi high commande na evente.
(5) Haker - Ide na evente, i pomaze porodici.
(6) Pilot - Clan koji ima pristup boljim vozilima.
(7) High Command - Clan koji je zaduzen da proverava nove clanove.
(8) Assistent - Clan koji je blizan sa high command, ide na sfere i uziva sa vecim rankovima.
(9) C-Lider - Clan koji je zamenik lidera i ima pristup skoro svim funkcijama.
(10) Lider - Clan koji ima potpuni pristup i glavni odgovorni za porodicu.
PRAVILA PORODICE:
1:Zabranjeno je ubijanje klana obitelji [TK].
2:Zabranjeno je nepostovanje veceg cina.
3:Zabranjeno je vredjanje clanova porodice.
4:Zabranjeno je namjerno nabijanje warnova obitelji.
5:Zabranjeno je kačiti clanove porodice na forumu sve resavamo u obitelji.
6:Zabranjeno je vredjanje clanova porodice na bilo koji nacin.
7:Zabranjeno je uzimanje stvari iz skladišta bez dozvole veceg cina.
8:Svako oružje koje dobijete na događajima mora da se vrati.
9:Zabranjeno je vredjati familiju.
LOGO:

Last edited:

Kevin Elkhabib

Player
Player
Pozdrav,

Prihvacam vašu neformalnu organizaciju hvala za apliciranje,
uživajte i nemojte kršiti server pravila i ne idite protiv server skripti.
Na discordu stavite ime po formatu Ime Familije | Ime Ingame.
Neformalna organizacija će vam biti data u roku od 24-48 sata u igri i na discordu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom