Pozdrav, doticni me ubio usred grada bez razloga. Molim da se riješi.
stipe_muhadin discord: dodoo#4613 Player Joined Mar 11, 2022 Messages 68 Dec 1, 2022 #1 Pozdrav, doticni me ubio usred grada bez razloga. Molim da se riješi.
Major Obama Player Player Joined Nov 5, 2021 Messages 725 Dec 1, 2022 #2 Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu, zahtevam POV od cele situacije. Rok za dostavljanje je 6h.
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu, zahtevam POV od cele situacije. Rok za dostavljanje je 6h.
Hodoljupko Player Player Joined May 31, 2022 Messages 10 Dec 1, 2022 #3 Kill rp, fear rp, pov mora biti duzi od 1 minut i nalazis se na autoputu. Forum ratnice moj ti si rerard
Kill rp, fear rp, pov mora biti duzi od 1 minut i nalazis se na autoputu. Forum ratnice moj ti si rerard
Major Obama Player Player Joined Nov 5, 2021 Messages 725 Dec 2, 2022 #4 Obzirom da duzi POV nije dostavljen u predvidjenom vremenskom roku, odlucio sam odbiti ovu zalbu. Zatvoreno
Obzirom da duzi POV nije dostavljen u predvidjenom vremenskom roku, odlucio sam odbiti ovu zalbu. Zatvoreno