Lik me vredja ooc na non rp chat pritom ja sam afk gledam film i dolazi on u bolnicu i hapsi me i ja sam mu napiso na non rp da sam afk i on je mene kreno da vredja . MOLIM VAS DA KAZNITE IGRACA NAJSTROZIJOM KAZNOM
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Opet me vredjas i na forumu ovo je vec stvarno ooc vredjanje sto treba da se kazni i ingame i ovdeDruze prvo po skripti ne mogu da ti stavim lisice i pisalo bi iznad glave SPAVA ako si toliko pametan svaka ti cast za ovu zalbu. I ne razumem gde je tu OOC vredjanje osim sto sam ti rekao u ooc da si kidara sto jesi ponasas se ko dete od 5 godina i lazes da si afk a tu si u igri celo vreme ajde tisina molim
Ja samo ne znam od kad je kidara uvreda ali dobro...Opet me vredjas i na forumu ovo je vec stvarno ooc vredjanje sto treba da se kazni i ingame i ovde
Reko mi je da sam kidara u non rp chat to je i napisoI da ako ti smatras da je ooc vredjanje kidara onda imas neke probleme u tom prepoznavanju a tebi nije direkto receno tako da ono, "kidara" nije ooc vredjanje nije veruj mi sta ti kazem a nemas pov gde si AFK i gde te on hapsi.
Nemate dokaze za antiafkCekaj ti nama kazes da si gledao film i da si budan sto znaci da radis ANTI-AFK posto si blejao u zidu jel to treba da se kometarise
Mesamo se zato sto na svaku malu sitnicu vi placete ono toliko je glupo da nekog kacis zato sto ti je rekao kidaro jel si se nasao uvredjen mozda ?Admini su tu da kazne 1013 i to je to a ne znam sta se vi mesate
Krsio je pravilo servera admin cega kaznit i to je toMesamo se zato sto na svaku malu sitnicu vi placete ono toliko je glupo da nekog kacis zato sto ti je rekao kidaro jel si se nasao uvredjen mozda ?
Nemas ni ti za AFK niti da se motao oko tebe dugo tako da ono neces dobiti ovo tako da bih ti savetovao da se povuces jer bih rekao da je to najbolje za tebe u ovoj situaciji jer ako ne bice. .....Nemate dokaze za antiafk
Pravilo servera? Da li si se nasao uvredjen u recenici kidaro?Krsio je pravilo servera admin cega kaznit i to je to