Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
7226
Players nickname
Alvaroo Serinkoov
Suspect ID
14436 34825
Date of violation
Dec 1, 2022
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/WLZseBpm8YI

Alvaro Serinkov

Player
Player
oni su mene prije 45 min ubili kad sam im bio kod panela i ja sam sacekao 15 min da ne bih krsio nrl i proalzili smo autom rekli su mi ovi iz fam da su tamo paneli ja sam ih trazio i oni samo dodu i ubiju me

djordjeeeeee

Player
Player
Gasis pov kad si video da te dize.
P.S. Administracijo zamolio bih vas da nekad dodjete na tiket kad vas neko zove ovaj covek radi NRL po 15 put i radi CB a vi svaki put napisete " Okacite POV na forum ".

Luka Angel

Player
Player
oni su mene prije 45 min ubili kad sam im bio kod panela i ja sam sacekao 15 min da ne bih krsio nrl i proalzili smo autom rekli su mi ovi iz fam da su tamo paneli ja sam ih trazio i oni samo dodu i ubiju me
Pozz , pre svega nije NRL nego NLR , u 9 minuta ti si uradio NLR bar 2 puta , imam POV celog pucanja , dolazis i ubijas ljude bez razloga ne odbrojavas ni 5 sekundi da se sklone ,a ako okacim ceo POV ti ces da dobijes 2 warna i bez veze ces biti banan ,a mislim da to ne zelis.

Rico Campbell

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID: 7226 Dobit ce kaznu za MG
    ID: 14436 Dobit ce kaznu za G.P 6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.

Nini Car

He falls for his brother
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID: 7226 Dobit ce kaznu za MG
    ID: 14436 Dobit ce kaznu za G.P 6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.
Close zalbu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom