oni su mene prije 45 min ubili kad sam im bio kod panela i ja sam sacekao 15 min da ne bih krsio nrl i proalzili smo autom rekli su mi ovi iz fam da su tamo paneli ja sam ih trazio i oni samo dodu i ubiju me
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pozz , pre svega nije NRL nego NLR , u 9 minuta ti si uradio NLR bar 2 puta , imam POV celog pucanja , dolazis i ubijas ljude bez razloga ne odbrojavas ni 5 sekundi da se sklone ,a ako okacim ceo POV ti ces da dobijes 2 warna i bez veze ces biti banan ,a mislim da to ne zelis.oni su mene prije 45 min ubili kad sam im bio kod panela i ja sam sacekao 15 min da ne bih krsio nrl i proalzili smo autom rekli su mi ovi iz fam da su tamo paneli ja sam ih trazio i oni samo dodu i ubiju me
Close zalbuNakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
- ID: 7226 Dobit ce kaznu za MG
ID: 14436 Dobit ce kaznu za G.P 6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.