Da naglasim ocekujem da se ovo kazni i da kazem da sam ja zbog ove situacije dobio demorgan 120min za MG
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Stavljam POV kako si Bai-to, Vdm-ao.Nisam hteo da te kacim jer si vec dobio jail, ali sad di me nateraoDa naglasim ocekujem da se ovo kazni i da kazem da sam ja zbog ove situacije dobio demorgan 120min za MG
Okaci me ja necu dobiti kaznu jer sam vec dobio kaznu za tu situaciju i kao drugo viste uradili MG jer sam promenio odecu . L left the town bozoStavljam POV kako si Bai-to, Vdm-ao.Nisam hteo da te kacim jer si vec dobio jail, ali sad di me naterao
Oce li to?Stavljam POV kako si Bai-to, Vdm-ao.Nisam hteo da te kacim jer si vec dobio jail, ali sad di me naterao
Radite mg , feilali ste priznaj samom sebiovo je prvi
POV Je veoma dobar nije ni pola situacijeovo je prvi
Kaci ti mene ja sam vec dobio kaznu za toDrugi POV, gazis vojnike, ides sa tim preko planine brzo, udaras ogroman heli bez straha za zivot
"ako me ne odvezes, icices na gradski sajt".Cist KRPDa naglasim ocekujem da se ovo kazni i da kazem da sam ja zbog ove situacije dobio demorgan 120min za MG
Zabole me kurac kazem ti vec sam dobio kaznu zbog toga a sad cete i vi dobiti ... PEACE OUT"ako me ne odvezes, icices na gradski sajt".Cist KRP
Dobio sam demorgan